LIFESTYLE

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο ασύλληπτος μισθός που δίνει για μπάτλερ στην αχανή και υπερπολυτελή βίλα του

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο ασύλληπτος μισθός που δίνει για μπάτλερ στην αχανή και υπερπολυτελή βίλα του

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναζητεί μπάτλερ, μάγειρα και άλλο προσωπικό για την αχανή και υπερπολυτελή βίλα του στην Πορτογαλία.

Μπορεί να υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα σχετικά με το ποδοσφαιρικό μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο, έπειτα από το τέλος της συνεργασίας του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Πορτογάλος ποδοσφαιρικός αστέρας δεν φείδεται χρημάτων.

Ο «CR7», που ολοκλήρωσε απογοητευτικά την πορεία του με την Εθνική Πορτογαλίας κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ 2022, συνεχίζει να παραμένει υπό την προσοχή των media, καθώς δεν έχει ακόμη αποσαφηνιστεί πού θα συνεχίσει την καριέρα του.

Στο μεταξύ, περιμένοντας τα νέα από το αγωνιστικό κομμάτι, αίσθηση έχει προκαλέσει μια πρόσφατη αγγελία του.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ουσιαστικά βρίσκεται λίγο πριν από τα εγκαίνια της νέας του βίλας στην περιοχή Κασκάις, έξω από τη Λισαβόνα, καθώς οι εργασίες εκεί φτάνουν κοντά στην ολοκλήρωσή τους. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό οίκημα, αξίας 21.000.000 ευρώ και επιφάνειας 3.000 τετραγωνικών μέτρων, εξοπλισμένο με γήπεδα τένις, εσωτερική και εξωτερική πισίνα, γυμναστήριο, τεράστιο γκαράζ για 20 αυτοκίνητα και έξυπνο σύστημα θέρμανσης.

Για αυτήν την τεράστια βίλα, ο «CR7» και η σύζυγός του, Χεορχίνα, αναζητούν υπαλλήλους που θα φροντίζουν να βρίσκονται όλα στην εντέλεια. όπως μπάτλερ, μάγειρα κ.λπ. Σύμφωνα με την Corriere dello Sport, ο μισθός που προσφέρεται φτάνει τα 6.000 ευρώ τον μήνα, ένα ποσό διόλου ευκαταφρόνητο.

Μια από τις ομάδες που θέλουν να εντάξουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο δυναμικό τους είναι η Αλ Νασρ από τη Σαουδική Αραβία. Μάλιστα, για να τον δελεάσει, πρόσφερε στον Πορτογάλο σταρ συμβόλαιο 200 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως, συμπεριλαμβανομένης μιας συμφωνίας για να γίνει πρεσβευτής της πρότασης της χώρας να φιλοξενήσει το Μουντιάλ 2030 (μαζί με Αίγυπτο και Ελλάδα).

Αν γινόταν μέλος της Αλ Νασρ, ο Ρονάλντο θα μπορούσε να μετακομίσει σε μια πολυτελή γειτονιά στην πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας, Ριάντ. Σύμφωνα με την Daily Mail, μια από αυτές θα μπορούσε να είναι το Αλ Μουχαμαντιγιάχ, που έχει μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης, και η άλλη είναι η Αλ Νακέλ, μια γειτονιά με διεθνή σχολεία.

Αν και οι ιστότοποι ενοικίασης ακινήτων δεν αναφέρουν πολυτελή ακίνητα, υπάρχουν πολλά παλάτια για να διαλέξει ο Ρονάλντο, μέσω ιδιωτικών συμφωνιών, για όσο χρόνο θα εργάζεται στη Σαουδική Αραβία.

Όπως αναφέρει το βρετανικό Μέσο, ένα από αυτά βρίσκεται στη γειτονιά Αλ Μάκα και κοστολογείται στα 14.000.000 ευρώ. Περιλαμβάνει οκτώ δωμάτια, πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων και αίθουσα δεξιώσεων με καταρράκτες.

Πηγή: iefimerida.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

«Θα σε σκοτώσω» - Μαθητής στη Γαλλία γρονθοκόπησε, χαστούκισε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση



Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Η κατάσταση της υγείας του 34χρονου

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Η κατάσταση της υγείας του 34χρονου

Υπόθεση απόπειρας φόνου με θύμα 34χρονο, διερευνά η Αστυνομία στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top