LIFESTYLE

Μις Υφήλιος: Ρωσία και Ουκρανία έρχονται αντιμέτωπες - Πολυαναμενόμενες οι φορεσιές τους

Μις Υφήλιος: Ρωσία και Ουκρανία έρχονται αντιμέτωπες - Πολυαναμενόμενες οι φορεσιές τους

Σε διαγωνισμό ομορφιάς θα δοθεί η επόμενη «μάχη» Ρωσίας – Ουκρανίας.

Συγκεκριμένα, αντιμέτωπες θα βρεθούν η Μις Ρωσία και η Μις Ουκρανία για τον τίτλο της Μις Υφηλίου, στον διαγωνισμό που θα διεξαχθεί στις 14 Ιανουαρίου, στη Νέα Ορλεάνη των ΗΠΑ.

Οι δύο διαγωνιζόμενες αναμένεται να φορέσουν ενδυμασίες με έντονους συμβολισμούς. Έτσι, η Μις Ουκρανία, Βικτόρια Απανασένκο θα φορέσει ένα εντυπωσιακό φόρεμα με πολυεπίπεδο μοτίβο, περίτεχνα, υπερμεγέθη μπλε και κίτρινα φτερά σε πολεμικό τόνο, αναφέρει η New York Post.

«Το κοστούμι Warrior of Light (Πολεμίστρια του φωτός) συμβολίζει τον αγώνα του έθνους μας ενάντια στο σκοτάδι», ανέφερε η λεζάντα της Μις Ουκρανίας στο Instagram. «Όπως ο Αρχάγγελος Μιχαήλ, ο οποίος υπερασπίζεται την Ουκρανία, με ένα σπαθί, μας προστατεύει».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Viktoria Apanasenko (@crystal.viktoria)

Η στολή με το όπλο και την πανοπλία στέλνει το μήνυμα ότι η Απανασένκο «μεταφέρει το φως μέσα από το σκοτάδι που ήρθε στα ειρηνικά μας εδάφη με τον επιτιθέμενο».

«Για εμάς είναι σημαντικό να δείξουμε στον κόσμο ότι η Ουκρανία είναι δυνατή, γενναία, άτρωτη. Είμαστε έτοιμες να πολεμήσουμε για την ελευθερία μας, επειδή γνωρίζουμε το τίμημά της», δήλωσε η σχεδιάστρια της ουκρανικής ενδυμασίας.

Η Ουκρανή καλλονή θα αναμετρηθεί με τη Μις Ρωσία, Άννα Λινίκοβα, η οποία παρουσίασε την Τετάρτη τη στολή της «The Crown of the Russian Empire» («Το Στέμμα της Ρωσικής Αυτοκρατορίας»). Το πλούσιο κόκκινο βελούδινο φόρεμα ξεχειλίζει από μαργαριτάρια και πολύτιμους λίθους.

Σημειώνεται πως κάθε χρόνο οι βασίλισσες της ομορφιάς φορούν περίτεχνα φορέματα που αντιπροσωπεύουν την παράδοση της χώρας τους.

Πηγή: in.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top