ΔΙΕΘΝΗ

Πρίγκιπας Χάρι: «Θέλω πίσω τον πατέρα και τον αδελφό μου»

Πρίγκιπας Χάρι: «Θέλω πίσω τον πατέρα και τον αδελφό μου»

Λίγο ακόμα «λάδι στη φωτιά» φαίνεται να ρίχνει ο Δούκας του Σάσσεξ, κάποιον καιρό μετά την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ «Χάρι και Μέγκαν» που έφερε τα πάνω - κάτω στο Μπάκιγχαμ, καθώς περιέγραφε τα δεινά των «ανταρτών» των βρετανικών ανακτόρων.

Μερικές μόλις ήμερες πριν την κυκλοφορία του βιβλίου του πρίγκιπα Χάρι, ο ίδιος φαίνεται περισσότερο διαλλακτικός και πρόθυμος να χτίσει ξανά τις γέφυρες που γκρεμίστηκαν, μετά την άτακτη αποχώρησή του μαζί με τη Μέγκαν Μαρκλ από το Μπάκινγχαμ, που έγινε γνωστή ως Megxit. Σε νέα βίντεο που κυκλοφόρησαν, ο ίδιος δείχνει να επιμένει ότι δεν χρειαζόταν να γίνουν έτσι τα πράγματα στην οικογένειά του, τονίζοντας ότι τόσο ο Κάρολος, όσο και ο Γουίλιαμ δεν ήταν πρόθυμοι να συμφιλιωθούν.

 

 

Ο Δούκας του Σάσσεξ παραχώρησε μία συνέντευξη στον Τομ Μπράντμπι του ITV και στον Άντερσον Κούπερ του CBS News, μία εβδομάδα πριν από την κυκλοφορία του αυτοβιογραφικού του βιβλίου με τίτλο «Spare». Μάλιστα, σε μια από τις δύο συνεντεύξεις, οι οποίες αποτελούν κίνηση μάρκετινγκ και προώθησης των απομνημονευμάτων του Δούκα, ο πρίγκιπας Χάρι φαίνεται να τονίζει ότι θα ήθελε να έχει πίσω τον πατέρα και τον αδελφό του.

Στο τρέιλερ της συνέντευξης στο ITV, ο Δούκας του Σάσσεξ, του οποίου ο γάμος προκάλεσε αναταραχή στα μέλη της οικογένειάς του, δείχνει να μιλά στον Μπράντμπι και να λέει ότι τα πράγματα δεν χρειάζονταν να φτάσουν σε αυτό το σημείο, αναφερόμενος στις άσχημες σχέσεις που διατηρεί πλέον με τη βασιλική οικογένεια. Μεταξύ άλλων, ο μικρότερος γιος του βασιλιά Καρόλου και της αείμνηστης πριγκίπισσας Νταϊάνα, κάνει λόγο και για τις ψευδείς ειδήσεις, που αφορούσαν στην προσωπική του ζωή, σχολιάζοντας: «Θέλω οικογένεια, όχι ίδρυμα».

Ωστόσο σε μία ακόμα αναφορά του στα μέλη της βασιλικής οικογένειας, ο πρίγκιπας Χάρι τονίζει: «Αισθάνονται ότι είναι καλύτερο να μας κρατήσουν με κάποιο τρόπο ως τους κακούς της υπόθεσης και δεν έχουν δείξει καμία απολύτως διάθεση να συμφιλιωθούν».

Οι νέες «λεκτικές επιθέσεις» του Δούκα του Σάσσεξ στη βασιλική οικογένεια, είναι σαφές ότι απειλούν να βλάψουν ακόμα περισσότερο της σχέση του με τον Γουίλιαμ, η οποία σύμφωνα με πηγές ήδη «κρέμεται από μια κλωστή».

Ο 38χρονος, μίλησε επίσης στον Κούπερ στο δημοφιλές πρόγραμμα συνεντεύξεων με τίτλο «60 Minutes». Στο σχετικό τρέιλερ φαίνεται ο παρουσιαστής να ρωτά, γιατί ο Χάρι δεν είχε κοινοποιήσει τα παράπονά του για τη βασιλική οικογένεια κατ' ιδίαν αντί να τα δημοσιοποιεί: «Όσες φορές έχω προσπαθήσει να το κάνω ιδιωτικά, υπήρξαν ενημερώσεις και διαρροές και φυτευτές ιστορίες εναντίον μου και εναντίον της γυναίκας μου. Το μότο της οικογένειας είναι να μην παραπονιέσαι ποτέ και να μην εξηγείς ποτέ» απάντησε ο πρίγκιπας Χάρι.

Δείτε το βίντεο:

Τα τρέιλερ που κυκλοφόρησαν φαίνεται να επιβεβαιώνουν τις αναφορές ότι ο Χάρι θα χρησιμοποιήσει τα απομνημονεύματά του για να αποκαλύψει λεπτομέρειες σχετικά με διαφωνίες μεταξύ του ίδιου και του αδελφού του, του πρίγκιπα της Ουαλίας.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top