ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαρίνος Σιζόπουλος: «ΟΥΔΕΠΟΤΕ» - Αρνείται τις σοκαριστικές κατηγορίες Κωστή Ευσταθίου

Μαρίνος Σιζόπουλος: «ΟΥΔΕΠΟΤΕ» - Αρνείται τις σοκαριστικές κατηγορίες Κωστή Ευσταθίου

Με ένα tweet στον προσωπικό του λογαριασμό ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος τονίζει πως δεν έχει κάνε καμία αναφορά στον γιο του Κωστή Ευσταθίου.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Πέρα από τις όποιες πολιτικές η άλλες διαφωνίες ΟΥΔΕΠΟΤΕ θα έλεγα κάτι τέτοιο για τον οποιονδήποτε. Ούτε ως γιατρός ούτε ως άνθρωπος!».

Ο κ. Ευσταθίου αφού αναφέρθηκε στο τι προηγήθηκε της διαγραφής του και στα όσα ο κ. Σιζόπουλος λέει για τον ίδιο σε κλειστούς κύκλους και πίσω από την πλάτη του, ξεκαθάρισε ότι δεν θα ασχοληθεί ξανά μαζί του, καθώς και πως δεν θα τον συγχωρέσει ποτέ για το γεγονός πως πρόσβαλε την οικογένεια του και κυρίως τον μακαριστό γιό του.

Κληθείς, δε, να σχολιάσει αναφορές για τον αδελφό του, ο κ. Ευσταθίου είπε: «Αυτή η πραγματικά χυδαία προπαγάνδα που δείχνει το επίπεδο του ανδρός. Έχει φτάσει στο σημείο ο Μαρίνος Σιζόπουλος να με λοιδορεί, χρησιμοποιώντας και προσβάλλοντας τον πατέρα μου, τον αδελφό μου, που μακάρι να μπορούσε να εργαστεί ο αδελφός μου και θα τον βοηθούσα με τα 15 μου υπέρ της υποψηφιότητας Κολοκασίδη, μακάρι να μπορούσε, δεν μπορεί όμως. Έχει φτάσει στο σημείο αυτός ο Μαρίνος ο Σιζόπουλος να βάζει στο στόμα του (ήταν πιο βαρύς χαρακτηρισμός) ακόμα και τον γιο μου που έχασα πριν 5 χρόνια για να με κατηγορήσει. Αυτός είναι ο Μαρίνος Σιζόπουλος».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top