Έβγαλε μαχαίρι αλλοδαπός στη Λεμεσό – Ένα άτομο στο νοσοκομείο μετά από συμπλοκή

Έβγαλε μαχαίρι αλλοδαπός στη Λεμεσό – Ένα άτομο στο νοσοκομείο μετά από συμπλοκή

Συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών πραγματοποιήθηκε γύρω στις 19:00 το βράδυ στο κέντρο της Λεμεσού.

Λήφθηκε πληροφορία στις Αρχές ότι υπήρχε τραυματισμένο πρόσωπο σε κοντινή απόσταση. Μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν 22χρονο με τραύμα στην κοιλιά.

Ο τραυματίας ανέφερε στις Αρχές ότι δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από άλλο ομοεθνή. Ο δράστης φαίνεται να βρισκόταν στον χώρα και το θύμα τον υπέδειξε. Ακολούθως, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για εξετάσεις. Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται ως εκτός κινδύνου.

Παράλληλα η Αστυνομία πέρασε χειροπέδες στο άτομο που υπέδειξε ο τραυματίας και οδηγήθηκε για ανάκριση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE