LIKE ONLINE

Αυστραλία: Γαμπρός «πιάστηκε στα πράσα» να βλέπει αγώνα ράγκμπι την ώρα του γάμου του – Δείτε το viral βίντεο

Αυστραλία: Γαμπρός «πιάστηκε στα πράσα» να βλέπει αγώνα ράγκμπι την ώρα του γάμου του – Δείτε το viral βίντεο

Αυτό σημαίνει να είσαι πιστός στην ομάδα σου. Ένας άντρας στην Αυστραλία, παρά το γεγονός ότι βρίσκονταν στο γάμο του, αποφάσισε να βγάλει το κινητό του και να δει την ομάδα του.

Στο viral βίντεο που μοιράστηκε φίλος του ζευγαριού στο Tik Tok, ο Dani και η Blake φαίνονται να κάθονται ο ένας δίπλα στον άλλο.

Ξαφνικά η κάμερα του κινητού γύρισε προς την γαμήλια τούρτα. Εκεί φάνηκε και το κινητό που είχε τοποθετήσει ο γαμπρός, ώστε να μπορεί να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα.

Δείτε το βίντεο:

@daniandblake250 1 year ago today 😅 @dani.russell #daniandblake #wedding #marriage #fail #anniversary #fyp ♬ original sound - daniandblake250

Καθώς η κάμερα έκανε ζουμ, η γυναίκα φαίνεται ξεκάθαρα πως είναι νευριασμένη με τον αγαπημένο της, καθώς δεν σεβάστηκε την μοναδική αυτή μέρα.

«Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο σύζυγός μου το έκανε αυτό στο γάμο μας», έγραψε η νύφη κάτω από το βίντεο, το οποίο έχει συγκεντρώσει 9,4 εκατομμύρια προβολές.

Όπως είναι φυσικό οι χρήστες του διαδικτύου έσπευσαν να σχολιάσουν τον μοναδικό αυτό γεγονός. «Αν αυτό το έκανε στην μέρα του γάμου σας, φαντάσου τι θα κάνει στην υπόλοιπη ζωή σας», έγραψε κάποιος.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top