ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προεδρικές Εκλογές: Έστειλε πρόσκληση για το debate με τον λαό ο Αβέρωφ – Ποιους προσκάλεσε

Προεδρικές Εκλογές: Έστειλε πρόσκληση για το debate με τον λαό ο Αβέρωφ – Ποιους προσκάλεσε

Τη θέση πως, η συμμετοχή των Προεδρικών υποψηφίων σε ένα ανοιχτό διάλογο με τους πολίτες, θα στείλει ένα ισχυρό μήνυμα ενίσχυσης της άμεσης δημοκρατίας και θα ενδυναμώσει το ενδιαφέρον για τις εκλογές, εκφράζει σε ανακοίνωσή του Κεντρικό Επιτελείο του υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας και Προέδρου του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου.

Όπως αναφέρει, «σε αυτά τα πλαίσια ο Αβέρωφ Νεοφύτου, στις 28 του Γενάρη, απηύθυνε δημόσια πρόσκληση σε όλους τους Υποψηφίους που συμμετείχαν στο τελευταίο διακαναλικό debate, για ένα ανοιχτό διάλογο ώστε οι πολίτες να μπορούν να υποβάλλουν ελεύθερα τα ερωτήματα τους για οποιοδήποτε θέμα επιθυμούν».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το Επιτελείο Αβέρωφ Νεοφύτου απέστειλε γραπτή πρόσκληση στα επιτελεία των άλλων 6 υποψηφίων, που συμμετείχαν στο τελευταίο διακαναλικό debate.

Οι λεπτομέρειες της διοργάνωσης και της μεθοδολογίας, σημειώνει, θα μπορούσαν να συμφωνηθούν μεταξύ των εκλογικών επιτελείων ώστε το debate του λαού να λάβει χώρα εντός της ερχόμενης εβδομάδας.

«Ευελπιστούμε στην θετική τους ανταπόκριση, με πρώτιστο μέλημά μας την προαγωγή της Δημοκρατίας μέσω ενός ανοικτού δημόσιου διαλόγου με τους πολίτες», καταλήγει το Επιτελείο του Α. Νεοφύτου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top