Σε ένα μήνα η νέα ακρόαση του 63χρονου - Κατηγορείται για απόπειρα φόνου της συζύγου του

Σε ένα μήνα η νέα ακρόαση του 63χρονου - Κατηγορείται για απόπειρα φόνου της συζύγου του

Την περαιτέρω πορεία της υπόθεσης συζήτησαν ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο, αμφότερες οι πλευρές στην υπόθεση του 63χρονου που κατηγορείται ότι στις 28.10.22 αποπειράθηκε να σκοτώσει την σύζυγό του.

Αμφότερες οι πλευρές ζήτησαν κάποιο χρόνο από το Δικαστήριο με στόχο να ολοκληρωθούν οι διαβουλεύσεις του συνηγόρου υπεράσπισης Ευτύχιου Πίτρου με τον 63χρονο πελάτη του αλλά και του Εκπροσώπου της Κατηγορούσας Αρχής Δικηγόρο της Δημοκρατίας Ανδρέα Χατζηκύρου με τους επικεφαλής της Νομικής Υπηρεσίας για λήψη οδηγιών για τον περαιτέρω χειρισμό της υπόθεσης.

Το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση για την 1η Μαρτίου του 2023 για σκοπούς ακρόασης.

Σημειώνεται πως ο 63χρονος έχει αφεθεί ελεύθερος με όρους. Συγκεκριμένα έχει υπογράψει εγγύηση ύψους 50 χιλ. ευρώ με δύο αξιόχρεους εγγυητές, το όνομα του έχει τοποθετηθεί στο stop list, απαγορεύτηκε η διέλευση του κατηγορούμενου από τα οδοφράγματα και έχει υποχρέωση να παρουσιάζεται στον αστυνομικό σταθμό Πέγειας τρεις φορές την εβδομάδα.

Επίσης το Δικαστήριο εξέδωσε διάταγμα απαγόρευσης προσέγγισης της συζύγου του στα 300 μέτρα.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αργία ο Φαίδωνας Φαίδωνος και ο δήμαρχος Λευκονοίκου

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αργία ο Φαίδωνας Φαίδωνος και ο δήμαρχος Λευκονοίκου

Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση του Φαίδωνα Φαίδωνος, αφού μετά την λήψη της επιστολής από την Αστυνομία, το ΥΠΕΣ προχώρησε άμεσα και έθεσε σε αργία τον ίδιο αλλά και τον δήμαρχο Λευκονοίκου.

BEST OF TOTHEMAONLINE