LIFESTYLE

Μαριέλλα Σαββίδου: Για αυτό τον λόγο «κόπηκε» η «Εθνική Ελλάδος» του Γιώργου Καπουτζίδη - Βίντεο

Μαριέλλα Σαββίδου: Για αυτό τον λόγο «κόπηκε» η «Εθνική Ελλάδος» του Γιώργου Καπουτζίδη - Βίντεο

Η Μαριέλλα Σαββίδου ήταν καλεσμένη το βράδυ της Τετάρτης στο «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η ταλαντούχα ηθοποιός μοιράστηκε το ενδιαφέρον ταξίδι της ζωής της από την Κύπρο στη Γαλλία και το πέρασμα από τις σπουδές Γαλλικής Φιλολογίας, στην Υποκριτική.

Η Μαριέλλα Σαββίδου αποκάλυψε και τον λόγο για τον οποό δεν ολοκληρώθηκε ποτέ η σειρά «Εθνική Ελλάδος» του Γιώργου Καπουτζίδη στο Mega.

«Το 2015 πήγα στο γαλλικό The Voice, πριν έρθω στην Ελλάδα και παίξω στην Εθνική Ελλάδος του Γιώργου Καπουτζίδη. Οι καρέκλες δεν γύρισαν, σε εκείνο το σημείο κόπηκα αλλά για να φτάσω μέχρι εκεί έκανα τέσσερις μήνες οντισιόν. Όταν όμως δεν γύρισαν οι καρέκλες, ήταν Δεκέμβριος και είχα ήδη ξεκινήσει με το σίριαλ του Καπουτζίδη. Του είχα πει του Γιώργου ότι ήμουν και στο Voice αλλά δεν ήξερα τι θα γίνει και μου είπε πως με ήθελε πολύ σε μια από τις τέσσερις του πρωταγωνίστριες. Τα έφερε έτσι ο Θεός και έγιναν όντως έτσι τα πράγματα.

Ήταν η πρώτη φορά που ο Γιώργος δεν έγραψε κάτι που ήταν κωμωδία, ήταν δραματική σειρά. Η «Εθνική Ελλάδος» κόπηκε εξαιτίας των capital controls, ετοιμαζόμασταν να πάμε στην Βουλγαρία για γυρίσματα και δεν μπορούσαμε. Τελικά μείναμε εδώ και έγιναν τα πράγματα όπως έγιναν.

Αυτό το σήριαλ σημαίνει πολλά πράγματα για μένα. Πρεσβεύει πράγματα που πρεσβεύω και εγώ. Μου έδωσε έναν ρόλο που ήταν μαγικός. Για μένα ήταν η πόρτα που μου άνοιξε στην ελληνική τηλεόραση και θα το οφείλω πάντα στον Γιώργο. Είναι φοβερός» ανέφερε η Μαριέλλα Σαββίδου.

Πηγή: ethnos.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top