ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οδικές εργασίες στο Τσέρι - Όλες οι πληροφορίες

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οδικές εργασίες στο Τσέρι - Όλες οι πληροφορίες

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την περίοδο 6/3/2023 – 26/5/2023, στο πλαίσιο του Έργου «Δρόμος Εντός Τσερίου», πρόκειται να εφαρμοστεί η τρίτη φάση των εργασιών.

Συγκεκριμένα, με το άνοιγμα τμήματος της οδού Αναλιόντα, πρόκειται να κλείσουν εξ ολοκλήρου οι πιο κάτω οδοί:

- Θεοδόση Πιερίδη από τη συμβολή με Τεύκρου Ανθία μέχρι τη συμβολή με Πρωτομαγιάς (εκκλησία Αγίου Ανδρονίκου),

- Τεύκρου Ανθία από τη συμβολή με Θεοδόση Πιερίδη μέχρι τη συμβολή με Αμαθούντος, και

- Σωτήρη Παπαλαζάρου από τη συμβολή με Τεύκρου Ανθία μέχρι την πίσω αυλή του Β’ Δημοτικού Σχολείου.

Κατά την πιο πάνω φάση παρακαλούνται οι οδηγοί με κατεύθυνση από Λευκωσία προς Αναλιόντα και Μαρκί όπως χρησιμοποιούν την οδό Πρωτομαγιάς και μετά την οδό Αναλιόντα. Οι οδηγοί από Λευκωσία με κατεύθυνση προς περιοχή Χαλεπιανών παρακαλούνται να χρησιμοποιούν την οδό Φιλίας, Αμαθούντος και Τεύκρου Ανθία. Οι οδηγοί με κατεύθυνση από Αναλιόντα προς Λευκωσία να χρησιμοποιούν την οδό Ποσειδώνος, Αντρέα Κέστα και Μακαρίου.

Σημειώνεται, επίσης, ότι για περίοδο 4 ημερών, από τις 6 μέχρι τις 9 Μαρτίου, θα είναι κλειστή η οδός Ομήρου λόγω εργασιών τοποθέτησης αγωγού ομβρίων. Για τις συγκεκριμένες ημερομηνίες παρακαλούνται οι οδηγοί όπως χρησιμοποιούν τις οδούς Αμαθούντος, Φιλίας και μετά την οδό Πρωτομαγιάς για τη μετάβαση στον προορισμό τους.

Για όλες τις πιο πάνω κυκλοφοριακές παρακάμψεις θα υπάρχουν οι κατάλληλες προσωρινές σημάνσεις τις οποίες οι οδηγοί ενδείκνυται να ακολουθούν.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και όπως συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΠτΔ: «Η ΚΔ δεν δέχεται από κανέναν μαθήματα διαχείρισης του θέματος των μεταναστών»

ΠτΔ: «Η ΚΔ δεν δέχεται από κανέναν μαθήματα διαχείρισης του θέματος των μεταναστών»

Η Κυπριακή Δημοκρατία δεν δέχεται από κανέναν μαθήματα διαχείρισης του θέματος των μεταναστών, είπε το βράδυ της Παρασκευής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του προσερχόμενος στο Ολυμπιακό Μέγαρο στη Λευκωσία για την παρουσίαση της Ολυμπιακής Ομάδας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top