ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 15 Μαρτίου η κάθοδος ΝτιΚάρλο στην Κύπρο – Θα έχει συνάντηση με ΠτΔ και Τατάρ

Στις 15 Μαρτίου η κάθοδος ΝτιΚάρλο στην Κύπρο – Θα έχει συνάντηση με ΠτΔ και Τατάρ

Στις 15 Μαρτίου έρχεται στην Κύπρο η αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας του ΟΗΕ για Πολιτικές Υποθέσεις και Ειρηνευτικές Υποθέσεις Ειρήνης, Ρόζμαρι ΝτιΚάρλο, η οποία θα έχει συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Ερσίν Τατάρ.

Στην ανακοίνωση της ημερομηνίας της άφιξης της κα. ΝτιΚάρλο έκανε γνωστή ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης ο οποίος, σε δηλώσεις του στο Κρατικό Ραδιόφωνο, ανέφερε ότι ο στόχος της επίσκεψης της στην Κύπρο είναι η συνέχιση προσπαθειών των ηνωμένων εθνών για αναζωογόνηση της διαδικασίας για επίλυση του Κυπριακού.

Την ίδια στιγμή, ο κ. Λετυμπιώτης ανέφερε πως θα υπάρξει ενημέρωση της από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις κινήσεις και τις επαφές που θα κάνει τόσο με το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο όσο και με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, η κα. ΝτιΚάρλο υποβάλει απευθείας τις αναφορές της στον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, με τον οποίο επιχειρεί να συναντηθεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top