Ταυτοποιήθηκε ακόμα μία σορός από το δυστύχημα στα Τέμπη - Πρόκειται για Σύρο μετανάστη

Ταυτοποιήθηκε ακόμα μία σορός από το δυστύχημα στα Τέμπη - Πρόκειται για Σύρο μετανάστη

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα το μεσημέρι της Τετάρτης ταυτοποιήθηκε ο 56ος νεκρός του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών.

Πρόκεται για έναν Σύρο μετανάστη, η ταυτοποίηση του οποίου έγινε μέσω δείγματος DNA που εστάλη από τον αδελφό του από το εξωτερικό.

Οι νεκροί του τρένου είναι συνολικά 57. Με την ταυτοποίηση του Σύριου μετανάστη οι ταυτοποιημένες σοροί του δυστυχήματος των Τεμπών ανέρχονται πλέον σε 56. Πλέον μένει η ταυτοποίηση μιας νεαρής φοιτήτριας αρχιτεκτονικής.

Οι γονείς της δήλωσαν ότι αγνοείται αλλά δεν έχει βρεθεί δείγμα DNA στα συντρίμμια που να ταυτοποιείται με αυτό που έδωσαν οι γονείς της. Η διαδικασία συνεχίζεται.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο θέμα των διορισμών στους ημικρατικούς οργανισμούς, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την εκδήλωση για τα 30 χρόνια από τη θυσία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE