Ταυτοποιήθηκε ακόμα μία σορός από το δυστύχημα στα Τέμπη - Πρόκειται για Σύρο μετανάστη

Ταυτοποιήθηκε ακόμα μία σορός από το δυστύχημα στα Τέμπη - Πρόκειται για Σύρο μετανάστη

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα το μεσημέρι της Τετάρτης ταυτοποιήθηκε ο 56ος νεκρός του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών.

Πρόκεται για έναν Σύρο μετανάστη, η ταυτοποίηση του οποίου έγινε μέσω δείγματος DNA που εστάλη από τον αδελφό του από το εξωτερικό.

Οι νεκροί του τρένου είναι συνολικά 57. Με την ταυτοποίηση του Σύριου μετανάστη οι ταυτοποιημένες σοροί του δυστυχήματος των Τεμπών ανέρχονται πλέον σε 56. Πλέον μένει η ταυτοποίηση μιας νεαρής φοιτήτριας αρχιτεκτονικής.

Οι γονείς της δήλωσαν ότι αγνοείται αλλά δεν έχει βρεθεί δείγμα DNA στα συντρίμμια που να ταυτοποιείται με αυτό που έδωσαν οι γονείς της. Η διαδικασία συνεχίζεται.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE