Ταυτοποιήθηκε ακόμα μία σορός από το δυστύχημα στα Τέμπη - Πρόκειται για Σύρο μετανάστη

Ταυτοποιήθηκε ακόμα μία σορός από το δυστύχημα στα Τέμπη - Πρόκειται για Σύρο μετανάστη

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα το μεσημέρι της Τετάρτης ταυτοποιήθηκε ο 56ος νεκρός του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών.

Πρόκεται για έναν Σύρο μετανάστη, η ταυτοποίηση του οποίου έγινε μέσω δείγματος DNA που εστάλη από τον αδελφό του από το εξωτερικό.

Οι νεκροί του τρένου είναι συνολικά 57. Με την ταυτοποίηση του Σύριου μετανάστη οι ταυτοποιημένες σοροί του δυστυχήματος των Τεμπών ανέρχονται πλέον σε 56. Πλέον μένει η ταυτοποίηση μιας νεαρής φοιτήτριας αρχιτεκτονικής.

Οι γονείς της δήλωσαν ότι αγνοείται αλλά δεν έχει βρεθεί δείγμα DNA στα συντρίμμια που να ταυτοποιείται με αυτό που έδωσαν οι γονείς της. Η διαδικασία συνεχίζεται.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης Πυρετός: Ηχηρή απάντηση της Κυβέρνησης με 9 μέτρα – Όλα όσα αποφασίζει το Υπουργικό

Αφθώδης Πυρετός: Ηχηρή απάντηση της Κυβέρνησης με 9 μέτρα – Όλα όσα αποφασίζει το Υπουργικό

Αποφάσεις με τις οποίες θα στηριχθούν έμπρακτα και ουσιαστικά από την Κυβέρνηση οι κτηνοτρόφοι, λαμβάνει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την έναρξη της απογευματινής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE