ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η απάντηση του ΟΚΥπΥ για τους δύο νοσηλευτές - «Δεν μπορούμε να παρακάμψουμε τη νόμιμη διαδικασία πρόσληψης»

Η απάντηση του ΟΚΥπΥ για τους δύο νοσηλευτές - «Δεν μπορούμε να παρακάμψουμε τη νόμιμη διαδικασία πρόσληψης»

Απάντηση για τους δύο νοσηλευτές που εργοδοτήθηκαν λόγω Covid και τα συμβόλαιά τους δεν ανανεώθηκαν, έδωσε ο ΟΚΥπΥ.

Όπως αναφέρει ο ΟΚΥπΥ, δεν μπορεί να παρακαμφθεί η νόμιμη διαδικασία πρόσληψης.

Δείτε αυτούσια την ανακοίνωση:

«Ο ΟΚΥπΥ προσλαμβάνει με νόμιμες πρακτικές πρόσληψης που τηρούν τις καθιερωμένες διαδικασίες και προστατεύουν τα δικαιώματα όλων των υποψηφίων για εργασία.

Για τις προσλήψεις νοσηλευτών στον ΟΚΥπΥ υπάρχουν συμφωνημένες διαδικασίες εντός των νομικών πλαισίων που είναι γνωστές στους υποψηφίους, στους εργαζόμενους και στους εκπροσώπους των εργαζομένων. Οι διαδικασίες ισχύουν καθολικά για όλους.

Παρά τις εξαιρετικές επιδόσεις και το ήθος συγκεκριμένων νοσηλευτών (3 συνολικά) που προσλήφθηκαν στο πλαίσιο επίταξης ενδιάμεσα της πανδημίας, ο ΟΚΥπΥ είναι υποχρεωμένος να λειτουργήσει βάσει των νομικά συμβατών διαδικασιών.

Από τους τρεις επηρεαζόμενους νοσηλευτές των οποίων τα συμβόλαια έχουν λήξει, ο ένας έχει ήδη προσληφθεί βάσει αυτών. Οι υπόλοιπες δύο αιτήσεις δεν μπορούσαν να προχωρήσουν ως έχουν. Οι δυο νοσηλευτές δικαιούνται να υποβάλουν εκ νέου αίτηση στον Οργανισμό όταν προκηρυχθούν θέσεις εργασίας».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top