ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Cyprus Comic Con: Επιστρέφει ανανεωμένο μετά από 4 χρόνια - Όλες οι πληροφορίες

Cyprus Comic Con: Επιστρέφει ανανεωμένο μετά από 4 χρόνια - Όλες οι πληροφορίες

Δυναμικά επιστρέφει το Cyprus Comic Con μετά από τέσσερα χρόνια και υπόσχεται να είναι το μεγαλύτερο και καλύτερο που έγινε ποτέ.

Στη φετινή Έκθεση αναμένεται να δώσουν το παρόν τους ηθοποιοί από το Χόλιγουντ, μουσικοί, σχεδιαστές κόμικ και άλλοι καλλιτέχνες που ασχολούνται με ό,τι έχει να κάνει με την ποπ κουλτούρα!

Παράλληλα εντός της έκθεσης οι επισκέπτες θα μπορούν ανάμεσα σε πολλές δραστηριότητες να δουν διάφορους καλλιτέχνες / γραφίστες από την Κύπρο και το Εξωτερικό, να παρακολουθήσουν το κινηματογραφικό φεστιβάλ, να συμμετέχουν σε πάνελ ερωταπαντήσεων με τους Ειδικούς Προσκεκλημένους, να συμμετέχουν σε Εργαστήρια, να δουν την παρέλαση του Cosplay, να ψωνίσουν μοναδικά προϊόντα από καταστήματα που θα δώσουν το παρόν τους, τόσο από την Κύπρο όσο και το εξωτερικό, αλλά και από το παζαράκι μεταχειρισμένων ή χειροποίητων ειδών!

Στους εξωτερικούς χώρους του περιπτέρου θα υπάρχει και φέτος μεγάλος χώρος εστίασης στον οποίο οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν εύγευστα φαγητά και δροσιστικά ποτά, ενώ παράλληλα θα υπάρχει και σκηνή για ζωντανή μουσική και DJ σετ!

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την επίσημη ιστοσελίδα της Διοργάνωσης: www.cypruscomiccon.org.

Από την Παρασκευή, 17 Μαρτίου άρχισε η προπώληση των εισιτηρίων για το Cyprus Comic Con 2023, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 7-8 Οκτωβρίου, στην Κρατική Έκθεση στην Λευκωσία.

Περισσότερα για τα εισιτήρια μάθετε στο www.cypruscomiccon.org.

Σημειώνεται πως τα εισιτήρια που αγοράζονται από την ιστοσελίδα του Comic Con, είναι μόνο ψηφιακά και παραδίδονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εντός μιας ώρας από την αγορά τους.

Κατά τη διάρκεια του Comic Con, οι επισκέπτες θα πρέπει να παρουσιάσουν στα ταμεία εισόδου το ηλεκτρονικό τους εισιτήριο (είτε ως εκτυπωμένο είτε από το κινητό τους), ούτως ώστε να τους παραχωρηθεί το βραχιολάκι εισόδου.

Δωρεάν Είσοδος σε μικρά παιδιά και Cosplayers

Σημειώνεται επίσης πως τα παιδιά κάτω των πέντε χρονών αλλά και όλοι οι cosplayers, δικαιούνται δωρεάν είσοδο. Για τους τελευταίους, θα επιτραπεί είσοδος εάν και εφόσον οι στολές τους είναι σαφώς αναγνωρισμένες (π.χ. μια απλή μάσκα ή ένα καπέλο δεν θεωρούνται ως cosplay).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

Επίθεση στο Ιράν με πυραύλους σε τουλάχιστον μια στρατιωτική εγκατάσταση πραγματοποίησε το Ισραήλ τα ξημερώματα της Παρασκευής σύμφωνα με τo ABC και το CNN.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top