Απαντά στο ΑΚΕΛ ο Δημητρίου και θέτει ένα ερώτημα - «Πήραν ή δεν πήραν χρήματα από το ρωσικό λόμπι;»

Απαντά στο ΑΚΕΛ ο Δημητρίου και θέτει ένα ερώτημα - «Πήραν ή δεν πήραν χρήματα από το ρωσικό λόμπι;»

Απάντηση προς το ΑΚΕΛ έδωσε ο Δημήτρης Δημητρίου σε σχέση με το δημοσίευμα που εμπλέκει το κόμμα της Αριστεράς με Ρωσικό Λόμπι.

«Ας απαντήσουν στο ΑΚΕΛ επί της ουσίας του δημοσιεύματος και της καταγγελίας και ας αφήσουν τα τεχνάσματα και να τυρβάζουν περί άλλων. Τους διαβεβαιώ πως η δική μου σημερινή επιστολή προς τον Πρόεδρο της Αρχή κατά της Διαφθοράς δεν συσχετίζεται με δικές τους πρόσφατες ανακοινώσεις», δήλωσε.

Πρόσθεσε ακόμη: «το ερώτημα είναι ένα και σε αυτό ας απαντήσει η ηγεσία του ΑΚΕΛ: Πήραν ή δεν πήραν χρήματα από το ρωσικό λόμπι για να προωθήσουν ψήφισμα στη Βουλή για την Κριμαία;»

Το ΑΚΕΛ είχε αναφέρει σε ανακοίνωση του, είναι ολοφάνερη η προσπάθεια του Δημοκρατικού Συναγερμού, δια του Δημήτρη Δημητρίου, με ξαναζεσταμένο φαγητό να αποπροσανατολίσει από όλα όσα συνεχίζουν να βγαίνουν σε βάρος του Νίκου Αναστασιάδη και της διακυβέρνησής του. «Σε κάθε περίπτωση, το ΑΚΕΛ δεν έχει κανένα πρόβλημα να διερευνηθεί και αυτό το ζήτημα και ό,τι άλλο θυμηθεί ο Συναγερμός», σημειώνει στην ανακοίνωσή του.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Δένεια, Άγκυρα και ΟΗΕ: Ο Ερχιουρμάν δείχνει τις προτεραιότητές του

Κυπριακό: Δένεια, Άγκυρα και ΟΗΕ: Ο Ερχιουρμάν δείχνει τις προτεραιότητές του

Το πρόσφατο επεισόδιο στη Δένεια με τον κατοχικό στρατό, ήρθε να υπενθυμίσει, με τον πιο ωμό τρόπο, πως η τουρκική κατοχή παραμένει ενεργή και προκλητική. Όσοι έσπευσαν να υποδεχθούν την λεγόμενη «εκλογή» του Τουφάν Ερχιουρμάν ως μια «ευκαιρία για επανεκκίνηση» στο Κυπριακό, βλέπουν πλέον την πραγματικότητα να τους διαψεύδει. Ο νέος κατοχικός ηγέτης, δείχνει από νωρίς ποιες είναι οι προτεραιότητές του- και αυτές βρίσκονται αναμφίβολα στην Άγκυρα.