LIFESTYLE

Έρχονται για να μας καθηλώσουν – Αυτές είναι οι σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στο Netflix τον Απρίλιο – Δείτε βίντεο

Έρχονται για να μας καθηλώσουν – Αυτές είναι οι σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στο Netflix τον Απρίλιο – Δείτε βίντεο

Δυναμικά μπαίνει ο Απρίλιος στο Netflix αφού εμπλουτίζει το περιεχόμενό του με νέες κυκλοφορίες σε ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ αλλά και με νέες σεζόν αγαπημένων σειρών που περιμένουμε με ανυπομονησία.

Τα Highlights του Netflix για τον Απρίλιο:

Απριλίου

- War Sailor (Limited Series)

Ο ναύτης Άλφρεντ βρίσκεται στη μέση του Ατλαντικού Ωκεανού όταν ξεσπά ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος. Ξαφνικά οι ναύτες βρίσκονται στο μέτωπο του πολέμου, χωρίς κανένα όπλο.

Δείτε βίντεο:

 

Απριλίου

-Mo’Nique: My Name is Mo’Nique (2023)

Νομίζεις ότι ξέρεις τον Mo'Nique; Από το να κοιτάζει επίμονα μια ρατσίστρια δασκάλα μέχρι την προειδοποίηση για το σεξ της γιαγιάς της, τα χύνει όλα σε αυτό το stand-up κωμωδία.

Δείτε βίντεο:

 

Απριλίου

Lewis Capaldi: How I’m Feeling Now

Δείτε βίντεο:

 

Απριλίου

-Beef (Season 1)

Δύο άνθρωποι αφήνουν ένα περιστατικό οδικής οργής να τρυπώσει στο μυαλό τους και σιγά σιγά να καταναλώνει κάθε σκέψη και πράξη τους.

Δείτε το βίντεο:

 

Απριλίου

-Chupa

Ο ντροπαλός 13χρονος Άλεξ (Έβαν Γουίτεν) πετάει από το Κάνσας Σίτι στο Μεξικό για να συναντήσει την ευρύτερη οικογένειά του για πρώτη φορά. Εκεί συναντά τον παππού του και πρώην πρωταθλητή του lucha libre Chava (Demián Bichir), τον ενεργητικό, με εμμονή στην πάλη ξάδερφο Memo (Nickolas Verdugo) και την ατρόμητη, hip ξαδέρφη Luna (Ashley Ciarra). Αλλά τη στιγμή που ο Άλεξ αρχίζει να παίρνει τον προσανατολισμό του, ανακαλύπτει ένα μυθικό πλάσμα που ζει κάτω από το υπόστεγο του παππού του: ένα νεαρό τσουπακάμπρα, το οποίο αναγνωρίζει από τις ιστορίες της φοβερής, μεγαλόσωμης τσουπακάμπρα, που φανταζόταν να τρέφεται με τα ζώα των αγροτών. Σύντομα ο Άλεξ μαθαίνει ότι ο νέος του φίλος Τσούπα έχει μια μυστική ιστορία με την οικογένειά του και ότι ο επικίνδυνος επιστήμονας Ρίτσαρντ Κουίν (Κρίστιαν Σλέιτερ) κυνηγά το παρεξηγημένο πλάσμα για να προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τις δυνάμεις του. Για να προστατεύσει τον Τσούπα από τον επικείμενο κίνδυνο, ο Άλεξ ξεκινά την περιπέτεια μιας ζωής.

Δείτε βίντεο:

-Kings of Mulberry Street: Let Love Reign

Δείτε το βίντεο:

-Transatlantic (Limited Series)

Το 1940, ο Varian Fry ταξίδεψε στη Μασσαλία κουβαλώντας τρεις χιλιάδες δολάρια και μια λίστα με κινδυνευμένους καλλιτέχνες και συγγραφείς που ήλπιζε να βοηθήσει να δραπετεύσει μέσα σε λίγες εβδομάδες. Αντίθετα, έμεινε περισσότερο από ένα χρόνο, δουλεύοντας για να προμηθευτεί πλαστά έγγραφα, να συγκεντρώσει κεφάλαια έκτακτης ανάγκης και να κανονίσει ταξίδια στην Ισπανία και την Πορτογαλία, όπου οι πρόσφυγες θα επιβιβάζονταν για ασφαλέστερα λιμάνια. Οι πολλοί πελάτες του ήταν η Hannah Arendt, ο Max Ernst, ο Marcel Duchamp και ο Marc Chagall, και ο αγώνας ενάντια στον χρόνο για να τους σώσει είναι μια ιστορία απαγορευμένης αγάπης, περιπέτειας υψηλού διακυβεύματος και αφάνταστου θάρρους.

Δείτε το βίντεο:

Απριλίου

-Hunger

Δείτε το βίντεο:

13 Απριλίου

-Florida Man (Season 1)

Στο Florida Man, που δημιουργήθηκε από τον Todd, όταν ένας μαχόμενος πρώην αστυνομικός (Ramírez) αναγκάζεται να επιστρέψει στην πολιτεία του, τη Φλόριντα για να βρει τη δραπέτη φίλη ενός μαφιόζου Philly, αυτό που θα έπρεπε να είναι μια γρήγορη συναυλία γίνεται ένα σπειροειδή ταξίδι σε θαμμένα οικογενειακά μυστικά και μια όλο και πιο μάταιη προσπάθεια να κάνουμε το σωστό σε ένα μέρος όπου τόσα πολλά είναι λάθος. Η σειρά περιγράφεται ως μια άγρια ​​οδύσσεια σε ένα ηλιόλουστο μέρος για σκιερούς ανθρώπους στο πνεύμα του Body Heat και του Elmore Leonard's Out of Sight

Δείτε το βίντεο:

14 Απριλίου

-Queenmaker (Season 1)

Ένας καταξιωμένος τεχνικός για έναν ισχυρό επιχειρηματικό όμιλο πηδά στην πολιτική για να κάνει έναν ξεροκέφαλο δικηγόρο πολιτικών δικαιωμάτων τον επόμενο δήμαρχο της Σεούλ.

Δείτε το βίντεο:

-The Last Kingdom: Seven Kings Must Die

Στον απόηχο του θανάτου του βασιλιά Edward, ο Uhtred του Beddanburg και οι σύντροφοί του ταξιδεύουν σε ένα διαλυμένο βασίλειο με την ελπίδα να ενώσουν επιτέλους την Αγγλία. Προετοιμαστείτε για επικές μάχες και τη συνέχεια της ιστορίας αυτόν τον Απρίλιο, μέσα από μία δίωρη ταινία, που έχει αναλάβει ο Ed Bazalgette, ενώ η Martha Hillier έγραψε το σενάριο.

Δείτε το βίντεο:

19 Απριλίου

-Chimp Empire

Τοποθετημένοι κάτω από τους καταπράσινους θόλους του δάσους Ngogo της Ουγκάντα, επιστήμονες και ιχνηλάτες έχουν ζήσει δίπλα σε αυτή τη φυλή τα τελευταία 25 χρόνια, παρακολουθώντας καθώς έχτισαν μια εξελιγμένη πολιτική και οικογενειακή δομή: σχηματίζοντας συμμαχίες, οικοδόμηση εμπιστοσύνης, φροντίδα ο ένας για τον άλλον και συχνά πηγαίνοντας σώμα με σώμα σε έναν ατελείωτο αγώνα για την εξουσία. Ο Ριντ και η ομάδα του ενσωμάτωσαν ένα συνεργείο κάμερας για να τραβήξουν μια οικεία ματιά στους χιμπατζήδες του Ngogo, οι οποίοι είδε μερικές από τις πιο ταραχώδεις μάχες και δραματικές αλλαγές στην ιστορία της φυλής. Κατά τη διάρκεια της σειράς, τα μωρά θα μεγαλώσουν, οι σχέσεις θα ανθίσουν και οι ηγέτες θα ανεβαίνουν και θα πέφτουν.

Δείτε το βίντεο:

- Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always:  

Η special ταινία για την 30η επέτειο από την πρεμιέρα των Mighty Morphin Power Rangers λαμβάνει χώρα "Τριάντα χρόνια αφότου ο σοφός και πανίσχυρος Zordon δημιούργησε τους Mighty Morphin Power Rangers, με την ομάδα να έρχεται αντιμέτωπη με μια γνώριμη απειλή από το παρελθόν. Εν μέσω μιας παγκόσμιας κρίσης, καλούνται και πάλι να γίνουν οι ήρωες που χρειάζεται ο κόσμος".

Το 30th Anniversary Special είναι εμπνευσμένο από τη θρυλική φράση του franchise "Once a Ranger, Always a Ranger" (Μια φορά Ranger, Για πάντα Ranger), που σημαίνει ότι όταν γίνεις μέλος της οικογένειας των Ranger, είσαι πάντα καλοδεχούμενος.

Στο ρόλο της Ροζ Ranger για την reunion ταινία θα είναι η Catherine Sunderland, τον αρχικό Μαύρο Ranger θα υποδυθεί ξανά ο Walter Emanuel Jones, μαζί με τον αρχικό Μπλε Ranger του David Yost. Ο Steve Cardenas θα επιστρέψει στο ρόλο του Κόκκινου Ranger ονόματι "Rocky" (2ος κόκκινος Ranger), μαζί με τον Johnny Yong Bosch (2ο Μαύρο Ranger) και την Karan Ashley (2η Κίτρινη Ranger).

Επίσης, θα εμφανιστεί και η Barbara Goodson ως Rita Repulsa και ο Richard Horvitz ως “Alpha 5”, καθώς και η Charlie Kersh στο ρόλο της "Minh", της τηλεοπτικής κόρης της 1ης κίτρινης Power Ranger, την οποία υποδυόταν η αείμνηστη Thuy Trang.

Δείτε το βίντεο:

- The marked Heart (season 2)

Η γυναίκα του Σιμόν σκοτώνεται για να αφαιρέσει την καρδιά της και να τη μεταμοσχεύσει στην Καμίλα, σύζυγο ενός πλούσιου άνδρα. Αναζητώντας εκδίκηση, ο Σιμόν βυθίζεται στον επικίνδυνο κόσμο της εμπορίας οργάνων. Στην ξέφρενη αναζήτηση του, η μοίρα θα τον κάνει να ερωτευτεί την Καμίλα, τη γυναίκα που επέζησε χάρη στην καρδιά της δολοφονημένης γυναίκας του. Η κορύφωση θα έρθει όταν και οι δύο ανακαλύψουν την αλήθεια.

Δείτε το βίντεο:

21 Απριλίου

-Welcome to Eden (Season 2)

Η ιστορία έχει ως εξής: η Zoa και άλλοι τέσσερις νέοι, δραστήριοι στα social media και ελκυστικοί άνθρωποι είναι καλεσμένοι σε ένα πριβέ πάρτι, σε ένα απομακρυσμένο νησί. Διοργανωτής είναι μία καινούργια εταιρία αλκοόλ και έτσι θα ξεκινήσει ένα συναρπαστικό ταξίδι που ζει κάποιος μόνο μία φορά στη ζωή του. Ωστόσο, φαίνεται πως αυτό το παραδεισένιο νησί, δεν είναι αυτό που πραγματικά δείχνει.

Στην 1η σεζόν είδαμε τους Amaia Salamanca, Begoña Vargas, Berta Vázquez, Belinda Peregrín, Ana Wagener, Amaia Aberasturi, Lola Rodríguez και Albert Baró.

Δείτε το βίντεο:

27 Απριλίου

-Firefly Lane (Season 2 – Part 2)

Κανένα εμπόδιο δεν μπαίνει ανάμεσα στην παντοτινή φιλία της Κέιτ και της Τάλι. Μήπως, όμως, υπάρχει ένα μυστικό που θα τις χωρίσει για πάντα;

Τι ήταν αυτό που χάλασε τη σχέση των παντοτινών Πυγολαμπίδων Τάλι και Κέιτ που ήταν κολλητές για 30 χρόνια; Την απάντηση θα τη δώσει αυτή η σεζόν. Πριν από αυτό όμως, η Κέιτ βιώνει τις οδυνηρές επιπτώσεις του άτυχου ταξιδιού του Τζόνι στο Ιράκ, ενώ η Τάλι έρχεται αντιμέτωπη με μια μήνυση επειδή παράτησε στη μέση την εκπομπή της και πρέπει να χτίσει την καριέρα της από την αρχή.

Αξίζει να σημειωθεί πώς το σόου είναι βασισμένο από το ομώνυμο best-selling βιβλίο της Kristin Hannah, που κυκλοφόρησε το 2008.

Δείτε το βίντεο:

-Sweet Tooth (Season 2)

Καθώς ένα θανατηφόρο νέο κύμα των Αρρώστων έρχεται, ο Gus και μια ομάδα άλλων υβριδίων κρατούνται αιχμάλωτοι από τον στρατηγό Abbot (Neil Sandilands) και τους Last Men. Επιδιώκοντας να εδραιώσει την εξουσία του βρίσκοντας μια θεραπεία, ο Abbot χρησιμοποιεί τα παιδιά ως τροφή για τα πειράματα του αιχμάλωτου Dr. Aditya Singh (Adeel Akhtar), ο οποίος τρέχει να σώσει τη μολυσμένη σύζυγό του Rani (Aliza Vellani). Για να προστατεύσει τους φίλους του, ο Gus δέχεται να βοηθήσει τον Dr. Singh, ξεκινώντας ένα σκοτεινό ταξίδι στην καταγωγή του και στον ρόλο της μητέρας του Birdie (Amy Seimetz) στα γεγονότα που οδήγησαν στο The Great Crumble.

Έξω από το Καταφύγιο, ο Tommy Jepperd (Nonso Anozie) και η Aimee Eden (Dania Ramirez ) συνεργάζονται για να απελευθερώσουν τα υβρίδια, μια συνεργασία που θα δοκιμαστεί καθώς τα μυστικά του Jepperd έρχονται στο φως. Καθώς οι αποκαλύψεις του παρελθόντος απειλούν την πιθανότητα λύτρωσης στο παρόν, ο Gus και η οικογένεια που βρήκε βρίσκονται σε πορεία σύγκρουσης με τον Abbot και τις κακές δυνάμεις που θέλουν να τους εξαφανίσουν μια για πάντα.

Δείτε το βίντεο:

30 Απριλίου

Unstable

Σε μια εταιρεία βιολογικών ερευνών, ένας γιος με κοινωνικά προβλήματα αναγκάζεται να εργαστεί για την εταιρεία του πατέρα του, ενός εξαιρετικά εκκεντρικού και εξωτικού άντρα για να τον σώσει από την καταστροφή.

Δείτε το βίντεο:

ΠΑΙΔΙΚΑ

-Ο καθένας στο σπίτι του - 1 Απριλίου

Αφού προσκαλέσει κατά λάθος ολόκληρο τον γαλαξία σε ένα πάρτι, ένα αξιολάτρευτο ον καταλήγει να γίνει φίλος με έναν άνθρωπο ενώ προσπαθεί να ξεφύγει από το χάος.

Δείτε το βίντεο:

-CoComelon (Σεζόν 8) – 10 Απριλίου

Νέα επεισόδια αυτής της τέλειας σειράς για παιδιά, η οποία περιλαμβάνει πολλά κλασικά παιδικά τραγούδια ενώ διδάσκει μαθήματα.

-Τρόλλοι 2 - 10 Απριλίου

A Queen Poppy, Κορμός και η συμμορία του θα ενωθεί με τους trolls για να σώσει όλους τους μουσικούς τύπους, όχι μόνο αυτούς που βρίσκουν ευνοιοκρατία Barb: Ο βράχος.

Δείτε το βίντεο:

- Boss Baby: Back to the Cradle (Σεζόν 2) - 13 Απριλίου

Αφεντικό, υποστηριζόμενο από Τίνα και μετά την αναχώρηση Baby Corp. αποφασίζει να ιδρύσει μια εταιρεία επικεντρωμένη στα δύσκολα μωρά.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top