ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αναστάτωσε την Αγία Νάπα 33χρονη γυναίκα - Μεθυσμένη επιτέθηκε και κλώτσησε αστυνομικούς

Αναστάτωσε την Αγία Νάπα 33χρονη γυναίκα - Μεθυσμένη επιτέθηκε και κλώτσησε αστυνομικούς

Σε 159 τροχαίες καταγγελίες το τριήμερο 31.3.23-2.4.23 κατέληξε συντονισμένη εκστρατεία της ΑΔΕ Αμμοχώστου. Συγκεκριμένα στα πλαίσια εκστρατείας της ΑΔΕ Αμμοχώστου για μείωση των οδικών συγκρούσεων η οποία διεξήχθηκε το τελευταίο τριήμερο με έμφαση στο τομέα ευθύνης των Αστυνομικών Σταθμών Παραλιμνίου, Αγίας Νάπας και Δερύνειας μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου και των τοπικών Αστυνομικών Σταθμών προέβησαν σε 159 τροχαίες καταγγελίες  οι οποίες κυρίως αφορούσαν υπέρβαση του ορίου ταχύτητας, χρήση κινητού τηλεφώνου, οδήγηση χωρίς άδεια οδηγού, χωρίς άδεια κυκλοφορίας, χωρίς πιστοποιητικό ασφαλείας, παραβάσεις σε σχέση με τη μη χρήση ζώνης ασφαλείας από οδηγό και επιβάτη, παραβάσεις σχετικά με ελαστικά καλύμματα τροχών οχήματός χωρίς τις ελάχιστες ραβδώσεις,  παράλειψη σηματοδοσίας και παραβάσεις σχετικά με τους φανούς των οχημάτων.

Επίσης διενεργήθηκαν 38 ελέγχοι αλκοόλης με δύο καταγγελίες και 2 ελέγχοι νάρκοτεστ ενώ κατασχέθηκαν 3 αυτοκίνητα και 1 μοτοσυκλέτα.

Η ΑΔΕ Αμμοχώστου υπενθυμίζει το κοινό που χρησιμοποιεί το οδικό δίκτυο ότι η υπερβολική ταχύτητα, η οδήγηση με την χρήση κινητού τηλεφώνου και υπό την επήρεια αλκοόλης και ναρκωτικών ουσιών αποτελούν τις κυριότερες αιτίες πρόκλησης θανατηφόρων και σοβαρών οδικών συγκρούσεων.

Στην σύλληψη 33χρονης αλλοδαπής τουρίστριας για τα αδικήματα της μέθης, ανησυχίας, δημόσιας εξύβρισης και επίθεσης εναντίον αστυνομικού προέβησαν το βράδυ της 31/3/23 μέλη του ΟΠΕ Αμμοχώστου στην Αγία Νάπα. Συγκεκριμένα κατά τον επίδικο χρόνο μέλη του ΟΠΕ Αμμοχώστου ανταποκρίθηκαν σε πληροφορία για γυναίκα η οποία βρισκόταν σε κατάσταση μέθης σε εστιατόριο στην Αγία Νάπα και προκαλούσε ανησυχία. Στην θέα των αστυνομικών η 33χρονη άρχισε να τους υβρίζει προβαίνοντας σε άσεμνη χειρονομία εναντίον τους. Στην προσπάθεια των μελών της αστυνομίας να την ηρεμήσουν αυτή επιτέθηκε και κλώτσησε ένα εκ των μελών της αστυνομίας με αποτέλεσμα να συλληφθεί για την διάπραξη αυτόφωρων αδικημάτων.  Η 33χρονη μεταφέρθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας όπου αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερη. Αναμένεται εντός της ημέρας να γίνει άμεση καταχώρηση της υπόθεσης ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου στο Παραλίμνι.

Μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου συνέλαβαν τις πρωινές ώρες τις 1/4/23, 22 χρονό ελληνοκύπριο από την Λευκωσία ο οποίος αφού αρχικά αρνήθηκε να δώσει ικανοποιητικό δείγμα εκπνοής για τελική εξέταση αλκοόλης στην συνέχεια εξύβρισε και επιτέθηκε εναντίον των μελών της αστυνομίας. Συγκεκριμένα κατά τον επίδικο χρόνο μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου τα οποία εκτελούσαν έλεγχο τροχαίας στο Παραλίμνι ανέκοψαν για έλεγχο όχημα το οποίο οδηγούσε 22χρονός ελληνοκύπριος από την Λευκωσία. Ο 22χρονος υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 60mg αντι 22mg και στην συνέχεια του ζητήθηκε να δώσει δείγμα εκπνοής για τελική εξέταση αλκοόλης με τον 22χρονο να μην συνεργάζεται. Στην συνέχεια άρχισε να βρίζει τα μέλη της αστυνομίας ενώ έσπρωξε και απείλησε ένα εκ των αστυνομικών με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρα αδικήματα. Η Τροχαία Αμμοχώστου και ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου διερευνούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Στη σύλληψη άλλων δύο προσώπων προχώρησαν οι Αρχές, αναφορικά με την απόπειρα φόνου που έλαβε στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top