Μετά το Πάσχα η απόφαση του Υπουργικού για το application παρακολούθησης των τιμών προϊόντων – Ο λόγος

Μετά το Πάσχα η απόφαση του Υπουργικού για το application παρακολούθησης των τιμών προϊόντων – Ο λόγος

Δεν εγκρίθηκε τελικά κατά τη σημερινή (12/4) συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου το νομοσχέδιο για την εφαρμογή για το καλάθι του νοικοκυριού.

Σύμφωνα με Κυβερνητικές πηγές, που επικαλείται το ΚΥΠΕ, δεν εγκρίθηκε το νομοσχέδιο για την εφαρμογή (application) για το καλάθι του νοικοκυριού, διότι ζητήθηκαν περαιτέρω διευκρινίσεις ως προς την συμμετοχή στο σχέδιο, για να υπάρχει όσο το δυνατό μεγαλύτερη κάλυψη της αγοράς και λιγότεροι αποκλεισμοί.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ότι, η επόμενη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, προγραμματίστηκε για την Παρασκευή, 21 Απριλίου, ενώ η ατζέντα δεν καθορίστηκε ακόμη, επειδή δεν κατέστη δυνατό να αποσταλούν τα θέματα λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίστηκαν από τη διαρροή νερού στο δωμάτιο στο Υπουργείο Οικονομικών, όπου βρίσκονται οι διακομιστές που παρέχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο για τις κρατικές ιστοσελίδες.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Live: Κλιμακώνεται για 7η ημέρα η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή – Σε επιφυλακή παραμένει η Κύπρος

Live: Κλιμακώνεται για 7η ημέρα η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή – Σε επιφυλακή παραμένει η Κύπρος

Η Μέση Ανατολή έχει πάρει φωτιά και η κατάσταση παραμένει ανεξέλεγκτη για 7η συνεχόμενη ημέρα με το Ισραήλ και τις ΗΠΑ να εξαπολύουν συνεχείς επιθέσεις σε Ιράν και Λίβανο, την ώρα που η Τεχεράνη και η Χεζμπολάχ χτυπούν στο Τελ Αβίβ και στις χώρες του Κόλπου.  Παράλληλα σε επιφυλακή παραμένει η Κύπρος, με τις βρετανικές βάσεις να έχουν τεθεί σε καθεστώς αυξημένης ετοιμότητας, ενώ την ίδια ώρα αφίχθηκαν και ελικόπτερα τύπου Wildcat. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις πιο κάτω:

BEST OF TOTHEMAONLINE