Μετά το Πάσχα η απόφαση του Υπουργικού για το application παρακολούθησης των τιμών προϊόντων – Ο λόγος

Μετά το Πάσχα η απόφαση του Υπουργικού για το application παρακολούθησης των τιμών προϊόντων – Ο λόγος

Δεν εγκρίθηκε τελικά κατά τη σημερινή (12/4) συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου το νομοσχέδιο για την εφαρμογή για το καλάθι του νοικοκυριού.

Σύμφωνα με Κυβερνητικές πηγές, που επικαλείται το ΚΥΠΕ, δεν εγκρίθηκε το νομοσχέδιο για την εφαρμογή (application) για το καλάθι του νοικοκυριού, διότι ζητήθηκαν περαιτέρω διευκρινίσεις ως προς την συμμετοχή στο σχέδιο, για να υπάρχει όσο το δυνατό μεγαλύτερη κάλυψη της αγοράς και λιγότεροι αποκλεισμοί.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ότι, η επόμενη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, προγραμματίστηκε για την Παρασκευή, 21 Απριλίου, ενώ η ατζέντα δεν καθορίστηκε ακόμη, επειδή δεν κατέστη δυνατό να αποσταλούν τα θέματα λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίστηκαν από τη διαρροή νερού στο δωμάτιο στο Υπουργείο Οικονομικών, όπου βρίσκονται οι διακομιστές που παρέχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο για τις κρατικές ιστοσελίδες.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Με μία εκτενή και προσεκτικά δομημένη διάσκεψη Τύπου, πλαισιωμένος από τους δικηγόρους του, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επιχείρησε να δώσει τη δική του απάντηση στα ευρήματα της Αρχής κατά της Διαφθοράς. Ωστόσο, πέρα από την απόρριψη των ισχυρισμών που τον αφορούν, το βασικό μήνυμα που θέλησε να στείλει ήταν ένα: Η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί σε ανεξάρτητη ποινική διερεύνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE