LIKE ONLINE

Netflix: Αυτές οι σειρές θα αποσυρθούν μέχρι το τέλος Απριλίου από την ελληνική πλατφόρμα – Δείτε ποιες

Netflix: Αυτές οι σειρές θα αποσυρθούν μέχρι το τέλος Απριλίου από την ελληνική πλατφόρμα – Δείτε ποιες

Αν είστε συνδρομητές του Netflix θα έχετε αντιληφθεί ήδη πως το περιεχόμενό του σε μη πρωτότυπο υλικό δεν είναι σταθερό και πολύ συχνά ταινίες και σειρές που είχαμε στη λίστα μας, εξαφανίζονται.

Αυτό συμβαίνει επειδή η πλατφόρμα έχει άδειες χρήσης για περιεχόμενο από κινηματογραφικά στούντιο και δίκτυα, οι οποίες ενδέχεται να λήξουν αν δεν ανανεωθούν.

Μέχρι τέλος Απριλίου θα αποσυρθούν οι ακόλουθες σειρές και ταινίες:

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ

The White Queen - 30.04.2023

Στη διάρκεια του ταραχώδους 15ου αιώνα της Βρετανίας, η μάχη για την υπεροχή μεταξύ των Οίκων του Λάνκαστερ και της Υόρκης οδηγεί σε έναν παρατεταμένο εμφύλιο πόλεμο.

The Spanish Princess - 30.04.2023

Εν μέσω ραγδαία μεταβαλλόμενων συνθηκών στη νέα της πατρίδα, η Αικατερίνη της Αραγονίας βάζει στόχο να εκπληρώσει το πεπρωμένο της και να γίνει βασίλισσα της Αγγλίας.

The White Princess - 30.04.2023

Για να φέρει ειρήνη στην Αγγλία, ο νέος βασιλιάς των Τυδώρ παντρεύεται την Ελισάβετ της Υόρκης. Δυστυχώς όμως για το ζευγάρι, η ένωσή τους απέχει πολύ από την τελειότητα.

Black Crows - 29.04.2023

Δραματική σειρά για τη ζωή νεοσύλλεκτων ανδρών και γυναικών, μυστικών πρακτόρων, παιδιών-ελεύθερων σκοπευτών, σκλάβων και αρχηγών σε μια ομάδα εξτρεμιστών.

The It Crowd - 25.04.2023

Σε ένα μουχλιασμένο υπόγειο μιας στιλάτης επιχείρησης στο Λονδίνο, δύο πληροφορικάριοι και η άσχετη μάνατζέρ τους υπομένουν τα καπρίτσια των ματαιόδοξων αφεντικών τους.

Cuckoo - 18.04.2023

Ο γάμος της Ρέιτσελ με έναν Αμερικανό χίπι συγκλονίζει τους πολύ Βρετανούς γονείς της. Αυτή είναι όμως μόνο η αρχή των εκπλήξεων για την οικογένεια.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top