Διέρρηξαν γραφείο 61χρονου στην Πάφο - Καταζητείται 28χρονος

Διέρρηξαν γραφείο 61χρονου στην Πάφο - Καταζητείται 28χρονος

Υπόθεση διάρρηξης  γραφείου και κλοπή οχήματος διερευνά η Αστυνομία Πάφου ενώ για την υπόθεση καταζητεί 28χρονο.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 15 Απριλίου καταγγέλθηκε από 61χρονο ότι διαρρήχτηκε το γραφείο του που βρίσκεται στην Λεωφόρο Ελλάδος.

Αρχικά κλάπηκε το κλειδί του οχήματος και στην συνέχεια το αυτοκίνητο του παραπονούμενου αξίας 2.000 ευρώ περίπου, το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από την αποθήκη.

Μέλη το ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στην σκηνή και συνέλεξαν διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό του φερόμενου δράστη.

Για την υπόθεση από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 28χρονου, ο οποίος καταζητείται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ μέχρι τέλους για την Προεδρία της Βουλής: Παρασκήνιο, διαβουλεύσεις και ανατροπές - Ποιος θα επικρατήσει

Θρίλερ μέχρι τέλους για την Προεδρία της Βουλής: Παρασκήνιο, διαβουλεύσεις και ανατροπές - Ποιος θα επικρατήσει

Λίγες ώρες απομένουν πλέον μέχρι την εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής, σε μια διαδικασία που εξελίσσεται σε πολιτικό θρίλερ, καθώς οι ισορροπίες παραμένουν ρευστές και κανένα στρατόπεδο δεν εμφανίζεται βέβαιο για το τελικό αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE