ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φρίκη και αποτροπιασμός: Δηλητηρίαση πέντε σκύλων στο Πεντάκωμο, νεκρά τα δυο - Δείτε φωτογραφίες

Φρίκη και αποτροπιασμός: Δηλητηρίαση πέντε σκύλων στο Πεντάκωμο, νεκρά τα δυο - Δείτε φωτογραφίες

Ακόμα ένα τραγικό περιστατικό με αδέσποτα ζώα που δηλητηριάστηκαν συνέβη τις προηγούμενες μέρες, αυτή την φορά στο χωριό Πεντάκωμο της Επαρχίας Λεμεσού. Πρόκειται για πέντε στο σύνολο σκυλιά που δηλητηριάστηκαν από φόλες, οι οποίες τοποθετήθηκαν σε δημόσιους δρόμους εντός της κατοικημένης περιοχής. Τα δυο από αυτά δυστυχώς απεβίωσαν.

Σε δηλώσεις του στο ThemaOnline, ο κοινοτάρχης του χωριού, Πάμπος Χαραλάμπους, ανέφερε ότι τα τέσσερα από τα πέντε σκυλιά, δηλητηριάστηκαν από το προηγούμενο Σάββατο, ενώ σήμερα, Τετάρτη 26/04, σημειώθηκε νέο περιστατικό δηλητηρίασης σκύλου.

Όπως δήλωσε στην ιστοσελίδα μας ο κ. Χαράλαμπος, από το πρωί βρίσκονται στην περιοχή μέλη της Αστυνομίας των ζώων, όπου κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες με σκοπό να εντοπίσουν τον δράστη ή τους δράστες, ενώ με εκπαιδευμένο σκύλο εντόπισαν και απομάκρυναν άλλες φόλες που εντόπισαν.

Δυστυχώς, τα δυο από τα πέντε σκυλιά που δηλητηριάστηκαν είναι νεκρά, τα άλλα δυο αγνοούνται, ενώ το ένα είναι στο κτηνίατρο, ο οποίος προσπαθεί να το σώσει. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το ένα από τα σκυλιά το πήρε ένα μέλος της Αστυνομίας των ζώων και το έστειλε για νεκροψία με σκοπό να διαπιστωθεί από τι δηλητήριο απεβίωσε.

«Από το πρώτο περιστατικό βρεθήκαμε στο πλευρό των ιδιοκτητών», δήλωσε ο κ. Χαραλάμπους, αναφέροντας πως πρόκειται για πέντε διαφορετικούς ιδιοκτήτες. Την ίδια ώρα μας είπε ότι απέστειλαν μηνύματα στους κατοίκους της περιοχής, μήπως εντοπίσουν κάτι που θα είναι χρήσιμο στις έρευνες.

Ακόμη, πρόσθεσε ότι συγκέντρωσαν ένα χρηματικό ποσό, ύψους 2.000 ευρώ, το οποίο θα δοθεί σε όποιον αξιόπιστες πληροφορίες που μπορούν να οδηγήσουν στον εντοπισμό των δραστών.

Δείτε πιο κάτω φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από πολίτες:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top