LIKE ONLINE

Αυτά είναι τα 3 πιο βρώμικα αντικείμενα στο σπίτι σου (και δεν είναι αυτά που φαντάζεσαι)

Αυτά είναι τα 3 πιο βρώμικα αντικείμενα στο σπίτι σου (και δεν είναι αυτά που φαντάζεσαι)

Πέρα από το τηλεκοντρόλ, τα πληκτρολόγια και τα κινητά- είναι ώρα να καθαρίσεις τα παρακάτω αντικείμενα

Μπορεί να φροντίζεις να καθαρίζεις σωστά το μπάνιο, την κουζίνα και τις επιφάνειες της όπως επίσης και τα πινέλα του μακιγιάζ, ωστόσο πέρα από αυτά καλό θα είναι να εστιάσεις και σε άλλα αντικείμενα, τα οποία σύμφωνα με νέα έρευνα συλλέγουν τα περισσότερα βακτήρια απ' όσα φαντάζεσαι.

Ποια είναι αυτά;

Τα μπολ των κατοικιδίων και τα παιχνίδια τους

Το σάλιο και η υγρασία δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον για να αναπτυχθούν μικρόβια και βακτήρια. Είναι σημαντικό σε κάθε αλλαγή φαγητού και νερού να σαπουνίζουμε τα μπολ των κατοικιδιών για να αποφεύγουμε εστίες μικροβίων. Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται και στα παιχνίδια σιλικόνης, που συχνά χρησιμοποιούν τα κατοικίδια. Πέρα από καλό πλύσιμο, χρειάζονται τακτική αλλαγή, αλλά και πολύ καλό στέγνωμα.

Σακίδια πλάτης

Το είχες φανταστεί; Μάλλον όχι. Πρόκειται για μια τσάντα την οποία ακουμπάμε παντού. Από το γραφείο, τα μέσα μεταφοράς, μέχρι και το πάτωμα. Το κυριότερο όμως, πρόκειται για ένα αντικείμενο που δεν πλένεις σχεδόν ποτέ. Αν υπάρχει η κατάλληλη ένδειξη πως το backpack σου μπορεί να μπει στο πλυντήριο κάνε το δίχως δεύτερη σκέψη. Διαφορετικά με ένα απολυμαντικό μαντηλάκι ή σπρέι, καθάρισε όσο μπορείς.

Πορτοφόλι

Δεν μας κάνει τόσο εντύπωση που το συγκεκριμένο αντικείμενο βρίσκεται στη συγκεκριμένη λίστα. Αν αναλογιστούμε τα χρήματα που ακουμπάμε και στη συνέχεια το πορτοφόλι μας, ή ακόμη και τις κάρτες, μπορούμε να αναλογιστούμε πόσα μικρόβια μπορεί να μεταφέρονται.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ανάλυση - Εκλογές Τουρκία: Οι δημοσκοπήσεις και οι προοπτικές για το Κυπριακό - Τι «ξημερώνει» η επόμενη μέρα

Αυτά είναι τα μέτρα για τον κορωνοϊό στην Κύπρο μετά το τέλος της πανδημίας - Όσα ισχύουν για μάσκες, τεστ, κρούσματα και επαφές

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top