ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ένα κλουβί με περιστέρια η αιτία διαπληκτισμού Φαίδωνος με τον ιδιοκτήτη του - Επικρήσεις στην Αστυνομία

Ένα κλουβί με περιστέρια η αιτία διαπληκτισμού Φαίδωνος με τον ιδιοκτήτη του - Επικρήσεις στην Αστυνομία

Επίσκεψη σε χώρο όπου διεξάγονται εργασίες για δημιουργία κοιμητηρίου και χωμάτινου δρόμου, που θα ενώνει την πόλη της Πάφου με την κοινότητα Κονιών, πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος.

Σε δηλώσεις του είπε ότι «εδώ και έξι χρόνια έχουμε δώσει ειδοποίηση επιβολής γιατί κάποιος έχει κτίσει μέσα σε ζώνη προστασίας του περιβάλλοντος, κάποιες αποθήκες και κάποια κλουβιά για σκυλιά και περιστέρια».

Συνεχίζοντας, αφού προέβαλε διάφορους ισχυρισμούς περί ποινικών αδικημάτων από πλευράς συγκεκριμένων πολιτών, ο κ. Φαίδωνος είπε ότι «σήμερα ενώ είμασταν εδώ για να καθαρίσουμε την περιοχή και εντοπίσαμε ότι πάνω στην κοίτη του αργακιού έχει κατασκευαστεί ένα κλουβί με περιστέρια».

Όπως είπε, η κατασκευή είναι στην κοίτη του αργακιού, αλλά ο ιδιοκτήτης του αρνείται να το κατεδαφίσει. Συνεχίζοντας, αναφέρθηκε σε στιχομυθία που φέρονται να είχαν, ενώ επέκρινε την Αστυνομία γιατί δεν μετέβη στον χώρο ο Αστυνομικός Διευθυντής, αλλά δύο μέλη της Αστυνομίας, ο οποίος μετέβη αργότερα στο σημείο.

Σε ό,τι αφορά το έργο, ο Δήμαρχος Πάφου είπε ότι ο δρόμος οδηγεί από το κοιμητήριο στα Κονιά και ότι «θα καθαριστεί ο δρόμος για να έρθει ο τοπογράφος να βάλει σημάδια για να ανοίξουμε τον δρόμο και να τον σχεδιάσουμε. Πρέπει να γίνουν δύο γεφύρια και στο αργάκι έχει κτιστεί αυτό το κλουβί και περνά το νερό από κάτω», ενώ καταλήγοντας είπε ότι «η Αστυνομία θα έπρεπε να είναι πιο ενεργή και πιο γρήγορη και αποτελεσματική».

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top