LIFESTYLE

Φάνης Λαμπρόπουλος: «Ο Νίκος Μουτσινάς δεν σηκώνει το τηλέφωνο ούτε σε εμένα ούτε στον Αρναούτογλου»

Φάνης Λαμπρόπουλος: «Ο Νίκος Μουτσινάς δεν σηκώνει το τηλέφωνο ούτε σε εμένα ούτε στον Αρναούτογλου»

"Όχι, ο Μουτσινάς είναι ο καλύτερος σε αυτό που κάνει. Δεν υπάρχει δεύτερος. Να βγαίνω κάθε μεσημέρι; Είναι κουραστικό. Δεν βαριέμαι, αλλά δεν μπορώ να το κάνω" σχολίασε ο Φάνης Λμαπρόπουλος.

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος παραχώρησε δηλώσεις στο Open Weekend και στην Σοφία Μανουσακίδου και μίλησε για το 5 x 5 και το αν θα παρουσίαζε στο μέλλον μία ψυχαγωγική εκπομπή, όπως το Καλό Μεσημεράκι με τον Νίκο Μουτσινά.

«Δεν με έχουν πάρει για το 5 x5 και γενικά δεν με έχουν πάρει τηλέφωνα. Παιδιά δεν έχω να πω κάτι. Ρε τι τραβάω. Σοβαρά δεν έχω καμία ενημέρωση» ανέφερε αρχικά.


«Όχι, ο Μουτσινάς είναι ο καλύτερος σε αυτό που κάνει. Δεν υπάρχει δεύτερος. Να βγαίνω κάθε μεσημέρι; Είναι κουραστικό. Δεν βαριέμαι, αλλά δεν μπορώ να το κάνω. Αυτό που κάνει ο Νίκος… Να σηκώσει και τα τηλέφωνα. Νίκο σε παίρνουμε τηλέφωνα. Έχουμε πρόβλημα. Παίρνω να δω τι κάνει και δεν το σηκώνει. Ούτε σε εμένα ούτε στον Αρναούτογλου. Δεν το σκέφτηκα να του στείλω μήνυμα» είπε με χιούμορ ο Φάνης Λαμπρόπουλος.

Πηγή: zappit.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top