ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

«Πρόσκληση στην επιτυχία»

«Πρόσκληση στην επιτυχία»

Είσαι τυχερός. Στα τουριστικά επαγγέλματα ευτυχώς υπάρχουν θέσεις εργασίας. Αν είσαι ο καλύτερος μπορείς να κερδίσεις μια από αυτές!

Το ΑΤΤC (Aviation & Travel Τraining Center) διοργανώνει τη Δευτέρα 31 Αυγούστου στις 6:00 το απόγευμα, Δωρεάν σεμινάριο με τίτλο «Πρόσκληση στην επιτυχία» προσφέροντας  σε όλους τους ενδιαφερόμενους  την ευκαιρία να μάθουν τις σωστότερες τεχνικές που  πρέπει να ακολουθούνται σε συνεντεύξεις εργασίας καθώς και τις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις που υποβάλλονται, έτσι ώστε να είναι πανέτοιμοι για να κερδίσουν την οποιαδήποτε δουλειά της επιλογής τους. 

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα γίνει κλήρωση για μια υποτροφία στο ATTC, όπου μόνο μέσα σε 3 μήνες  έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε διεθνώς αναγνωρισμένο δίπλωμα για οποιοδήποτε τουριστικό επάγγελμα σας ενδιαφέρει και άμεσα να εργοδοτηθήτε τόσο στην Κύπρο ή ακόμα και στο εξωτερικό.

Το σεμινάριο θα λάβει μέρος στο εκπαιδευτικό μας κέντρο στην διεύθυνση Ίμβρου 16 Παλλουριώτισσα στη Λευκωσία. 

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής τηλεφωνήστε στο 70005058 ή στο email [email protected]

Eπισκεφτείτε τη σελίδα του facebook μας ή στην επίσημη ιστοσελίδα μας, κάντε μας LIKE, μιλήστε μας και βρείτε εύκολα και απλά όλες τις πληροφορίες για μας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top