LIFESTYLE

Ο πρίγκιπας Χάρι «νοικιάζει δωμάτιο ξενοδοχείου για να ξεφύγει από τη Μέγκαν» – Τι απαντά εκπρόσωπός του

Ο πρίγκιπας Χάρι «νοικιάζει δωμάτιο ξενοδοχείου για να ξεφύγει από τη Μέγκαν» – Τι απαντά εκπρόσωπός του

Tις τελευταίες ημέρες, στον βρετανικό τύπο διακινούνταν μια απίστευτη είδηση, που αφορούσε τον πρίγκιπα Χάρι και τη γυναίκα του, Μέγκαν Μαρκλ. Αγγλικά tabloits ανέφεραν πως ο πρίγκιπας Χάρι ξεφεύγει κάποιες μέρες της εβδομάδας από το σπίτι που διαμένει με τη Μαρκλ και επιλέγει να μείνει σε ένα κοντινό ξενοδοχείο.

Πιο συγκεκριμένα, το Σαββατοκύριακο, ακουγόταν ότι ο πρίγκιπας Χάρι «έχει ένα δωμάτιο σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο, όπου μένει μόνος του κοντά στο σπίτι του στην Καλιφόρνια». Το εν λόγω «ξενοδοχείο» φέρεται να είναι το San Vicente Bungalows, ένα κλαμπ που δίνει μεγάλη σημασία στη διατήρηση της ιδιωτικής ζωής των μελών του.

Απαντώντας σε αυτές τις φήμες, ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα Χάρι αντέδρασε σε αυτόν τον ισχυρισμό που ξεκίνησε από τη βρετανική εφημερίδα «The Sun». Η «Sun» συνέχισε, μάλιστα, υποστηρίζοντας ότι, σύμφωνα με πηγές τους, ο Χάρι θεωρεί το δωμάτιο ως «ένα μέρος διαφυγής» και προσθέτει ότι «περιστασιακά μένει εκεί χωρίς» τη δούκισσα Μέγκαν Μαρκλ. Ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα Χάρι διέψευσε τη φήμη με μία τετράστιχη φράση.

Ο εκπρόσωπος του Δούκα του Σάσεξ διέψευσε χθες το δημοσίευμα. Το μόνο που αρκέστηκε να πει για να ρίξει φως στην υπόθεση στο pagesix.com, ήταν «αυτό δεν είναι αλήθεια».
Αυτή η είδηση έρχεται μετά τις στιγμές που βίωσαν η Μέγκαν και ο Χάρι την προηγούμενη εβδομάδα. Ο εκπρόσωπός τους είχε περιγράψει την περιπέτεια του ζευγαριού με τους παπαράτσι, ως «σχεδόν καταστροφική καταδίωξη με αυτοκίνητο στα χέρια ενός κυκλώματος εξαιρετικά επιθετικών παπαράτσι» στη Νέα Υόρκη, μετά την τιμή που έλαβε η Μέγκαν στα βραβεία 2023 Women of Vision Awards.

Όπως ανέφεραν, «Αυτή η ανελέητη καταδίωξη, που διήρκεσε πάνω από δύο ώρες, είχε ως αποτέλεσμα πολλαπλές παρ’ ολίγον συγκρούσεις στις οποίες ενεπλάκησαν άλλοι οδηγοί στο δρόμο, πεζοί και δύο αστυνομικοί του NYPD. Ενώ το να είσαι δημόσιο πρόσωπο συνεπάγεται ένα επίπεδο ενδιαφέροντος από το κοινό, αυτό δεν πρέπει ποτέ να γίνεται εις βάρος της ασφάλειας κανενός. Η διάδοση αυτών των εικόνων, δεδομένων των τρόπων με τους οποίους αποκτήθηκαν, ενθαρρύνει μια άκρως παρεμβατική πρακτική, που είναι επικίνδυνη για όλους τους εμπλεκόμενους», σύμφωνα με το cosmopolitan.com.

Πηγή: newsbeast.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top