ΔΙΕΘΝΗ

Πρόβλημα με Transavia: Ακυρώνει 210 πτήσεις για Ιούλιο και Αύγουστο λόγω έλλειψης αεροσκαφών

Πρόβλημα με Transavia: Ακυρώνει 210 πτήσεις για Ιούλιο και Αύγουστο λόγω έλλειψης αεροσκαφών

Ο χαμηλού κόστους αερομεταφορέας Transavia, που ελέγχεται πλήρως από την Air-France KLM, καταργεί 210 πτήσεις για φέτος το καλοκαίρι.

Η εταιρεία επικαλείται έλλειψη αεροσκαφών, γεγονός που περιορίζει τη χωρητικότητα κατά την περίοδο καλοκαιρινή περίοδο αιχμής.

Αναλυτικότερα, ο αερομεταφορέας ανέμενε αεροσκάφη Boeing Co. 737 που προηγουμένως εκμεταλλευόταν η Blue Air, μια χρεοκοπημένη ρουμανική αεροπορική εταιρεία. Ωστόσο, η γραφειοκρατία παράλληλα με καθυστερήσεις στην παράδοσή τους εμποδίζουν την εκμετάλλευσή τους από την εταιρεία, μετέδωσε το ολλανδικό πρακτορείο ειδήσεων ANP.

Η έλλειψη αεροσκαφών περιορίζει τη χωρητικότητα της Transavia την χειρότερη εποχή, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Σύμφωνα με το Aviation 24, η λειτουργία της Transavia θα διαταραχθεί και τον Ιούνιο. Για τον Ιούνιο η εταιρεία αναγκάστηκε να ακυρώσει πάνω από 330 πτήσεις.

Οι πτήσεις καταργήθηκαν για να εξασφαλιστεί «πλήρης βεβαιότητα» για την περίοδο αιχμής, δήλωσε ο Leon Bogaard, εκπρόσωπος της Transavia. «Αυτή ήταν η τελευταία μας προσαρμογή στο πρόγραμμα των πτήσεων μας.» Ο Bogaard αρνήθηκε να σχολιάσει τους λόγους για την έλλειψη αεροσκαφών. Ο αερομεταφορέας είπε ότι έχει μεταφέρει σχεδόν όλους τους επιβάτες με ακυρωμένες πτήσεις σε άλλες πτήσεις της Transavia.

Πηγή: naftemporiki.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αγαπημένος προορισμός για τους Πολωνούς η Κύπρος – Η αύξηση, η προτίμηση και οι προοπτικές

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top