ΔΙΕΘΝΗ

Μυστήριο με τον 44χρονο Βραζιλιάνο ηθοποιό που βρέθηκε νεκρός μέσα σε ένα μπαούλο – Είχε εξαφανισθεί από τον Ιανουάριο

Μυστήριο με τον 44χρονο Βραζιλιάνο ηθοποιό που βρέθηκε νεκρός μέσα σε ένα μπαούλο – Είχε εξαφανισθεί από τον Ιανουάριο

Ενας Βραζιλιάνος ηθοποιός σε σαπουνόπερες που εξαφανίστηκε τον Ιανουάριο, βρέθηκε νεκρός σε ένα μπαούλο στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Το πτώμα του Τζέφερσον Ματσάντο ήταν δεμένο και χωμένο μέσα σε ένα ξύλινο μπαούλο, που θάφτηκε κάτω από το τσιμεντένιο πάτωμα ενός κτηρίου στη δυτική γειτονιά του Ρίο ντε Τζανέιρο, το Κάμπο Γκράντε, τη Δευτέρα.

Χρειάστηκαν εννέα άτομα, μεταξύ των οποίων επτά πράκτορες της Αστυνομίας, για να βγάλουν το μπαούλο από την τρύπα. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι αρχές μπόρεσαν να επιβεβαιώσουν τη σορό του 44χρονου μέσω δακτυλικών αποτυπωμάτων την Τετάρτη.

Το ακίνητο ανήκει σε μια γυναίκα που είπε στην αστυνομία ότι είχε νοικιάσει το μέρος σε έναν άνδρα που η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει ως ύποπτο αλλά δεν έχει κατονομάσει. Η αστυνομία πιστεύει πως ο Ματσάντο, ο οποίος ζούσε στο Ρίο ντε Τζανέιρο, γνώριζε το άτομο που νοίκιαζε το ακίνητο όπου βρέθηκε το πτώμα του, καθώς εθεάθη να μπαίνει σε αυτό πριν από ένα μήνα.

«Ο Τζέφερσον δολοφονήθηκε εν ψυχρώ και βάναυσα από ζηλόφθονους, κακούς και, φυσικά, αδίστακτους ανθρώπους», έγραψε στον λογαριασμό του ηθοποιού στο Instagram η Σίντια Χίλσεντεγκερ, φίλη της οικογένειας.


Εξαφανισμένος από τον Ιανουάριο
Ο Ματσάντο είχε να εμφανιστεί από τις 29 Ιανουαρίου και κηρύχθηκε επίσημα αγνοούμενος στις 9 Φεβρουαρίου. Η οικογένειά του έμαθε ότι είχε εξαφανιστεί, όταν μια μη κυβερνητική υπηρεσία τους ενημέρωσε ότι τα οκτώ σκυλιά του είχαν εγκαταλειφθεί στο σπίτι του, στο Ρίο ντε Τζανέιρο, σύμφωνα με την dailymail.co.uk.

Η 73χρονη μητέρα του, Maria das Dores, δήλωσε ότι μίλησε για τελευταία φορά με τον Ματσάντο στις 29 Ιανουαρίου και είπε ότι είχε ταξιδέψει στο Σάο Πάολο για να δώσει συνέντευξη για δουλειά και ότι έμενε στο σπίτι ενός φίλου. Η ίδια ανησύχησε όταν σταμάτησε να δέχεται τηλεφωνήματα από αυτόν και έλαβε μόνο μηνύματα.


Μόλις την περασμένη εβδομάδα, η das Dores εξακολουθούσε να ελπίζει ότι ο Ματσάντο ήταν ακόμα ζωντανός και δήλωσε ότι η εξαφάνισή του είχε επιβαρύνει την οικογένεια, συμπεριλαμβανομένου ενός άλλου γιου και ενός εγγονού της.

Πηγή: newsbeast.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αγαπημένος προορισμός για τους Πολωνούς η Κύπρος – Η αύξηση, η προτίμηση και οι προοπτικές

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top