Ελλάδα: Δράστες άνοιξαν πυρ με καλάσνικοφ - Δύο νεκροί - Στοιχεία «δείχνουν» συμβόλαιο θανάτου

Ελλάδα: Δράστες άνοιξαν πυρ με καλάσνικοφ - Δύο νεκροί - Στοιχεία «δείχνουν» συμβόλαιο θανάτου

Συμβόλαιο θανάτου «δείχνει» η διπλή εκτέλεση που έγινε το βράδυ της Τετάρτης στον Κορυδαλλό, στην οδό Σοφίας Βέμπο, καθώς οι δράστες χρησιμοποίησαν Καλάσνικοφ, το ένα από τα θύματα φέρεται να είχε σχέσεις με τον κόσμο της νύχτας ενώ το αυτοκίνητο διαφυγής των εκτελεστών βρέθηκε καμένο.

Ήταν λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Τετάρτης όταν η Άμεση Δράση δέχθηκε τηλεφώνημα για πυροβολισμούς στην περιοχή του Κορυδαλλού.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στην οδό Σοφίας Βέμπο βρήκαν έναν άνδρα νεκρό τον οποίο άγνωστοι είχαν «γαζώσει» με Καλάσνικοφ μέσα στο πολυτελές αυτοκίνητό του. Ακριβώς δίπλα, δε, ήταν ακινητηοποιημένο ένα αυτοκίνητο Smart το οποίο είχε επίσης «γαζωθεί» από σφαίρες.

Στο σημείο οι αστυνομικοί βρήκαν και κηλίδες αίματος τις οποίες ακολούθησαν φτάνοντας σε ένα υπόγειο πολυκατοικίας. Εκεί βρήκαν νεκρό έναν δεύτερο άνδρα ο οποίος πιθανότατα είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια της μαφιόζικης επίθεσης και οι δράστες τον ακολούθησαν για να τον αποτελειώσουν.

Λίγη ώρα αργότερα, στην Αθηνών-Κορίνθου, στο ρεύμα προς Κόρινθο, βρέθηκε μέσα σε εγκαταλελειμμένο τούνελ ένα πολυτελές τζιπ να καίγεται, με την εκτίμηση των αστυνομικών να είναι ότι σχετίζεται με τη διπλή δολοφονία στον Κορυδαλλό.

Κατά πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ το ένα από τα δύο θύματα, ηλικίας 37 ετών, είχε απασχολήσει τις αρχές για το περιστατικό οπαδικής βίας που οδήγησε στον θάνατο του Μιχάλη Φιλλόπουλου στα Γλυκά Νερά ενώ φέρεται να ανήκε στον στενό πυρήνα του Βασίλη Στεφανάκου που εκτελέστηκε τον Ιανούαριο του 2018 στο Χαϊδάρι.

Το δεύτερο θύμα της αιματηρής επίθεσης στον Κορυδαλλό είχε συγγενική σχέση με το πρώτο θέμα καθώς ο ένας ήταν παντρεμένος με την αδελφή του άλλου.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στρατηγική συμμαχία με βάθος: Τι συμφώνησαν Χριστοδουλίδης και Πρόεδρος των ΗΑΕ

Στρατηγική συμμαχία με βάθος: Τι συμφώνησαν Χριστοδουλίδης και Πρόεδρος των ΗΑΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Sheikh Mohamed bin Zayed Al Nahyan, ολοκλήρωσαν σήμερα, 14 Δεκεμβρίου 2025, στο Προεδρικό Μέγαρο στη Λευκωσία, τις επίσημες συνομιλίες στο πλαίσιο της ιστορικής, πρώτης επίσκεψης Προέδρου των ΗΑΕ στην Κυπριακή Δημοκρατία.

BEST OF TOTHEMAONLINE