ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος της υπόθεσης για τον ξυλοδαρμό της 25χρονης Τ/κ - Αναμένεται συγκατάθεση του Γενικού Εισαγγελέα

Στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος της υπόθεσης για τον ξυλοδαρμό της 25χρονης Τ/κ - Αναμένεται συγκατάθεση του Γενικού Εισαγγελέα

Eτοιμάστηκε ο ποινικός φάκελος για την υπόθεση ξυλοδαρμού και τραυματισμού της 25χρονης Τ/κ, που σημειώθηκε τις πρωινές ώρες του περασμένου Σαββάτου στην Αγία Νάπα.

Σε δηλώσεις του, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, Στήβ Θεοδούλου, ανέφερε ότι ανακριτής του ΤΑΕ Αμμοχώστου, μετέβη σήμερα (08/06) στη Νομική Υπηρεσία και αναμένεται να εξασφαλιστεί συγκατάθεση του Γενικού Εισαγγελέα, με σκοπό ο φάκελος να προωθηθεί αργότερα εντός της ημέρας στο Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου για καταχώριση.

Υπενθυμίζεται ότι μετά από αξιολόγηση οπτικού υλικού που παραλήφθηκε από τα κλειστά κυκλώματα βιντεο-παρακολούθησης και άλλα βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας, διαπιστώθηκε ότι μέλος της παρέας της 25χρονης, μετά την επίθεση εναντίον της, παρέλαβε από το όχημα του ένα ρόπαλο. Ο άνδρας εντοπίστηκε από την Αστυνομία και παραδέχθηκε ότι κατείχε το συγκεκριμένο αντικείμενο και οι ανακριτές αναμένεται να σχηματίσουν εναντίον του ποινική υπόθεση, η οποία θα οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης, για τα αδικήματα τα οποία διέπραξε, μεταξύ των οποίων και της παράνομης κατοχής και χρήσης επιθετικού οργάνου».

Σημειώνεται ότι από τα πλάνα που αξιολογήθηκαν από την Αστυνομία φαίνεται ότι υπάρχει και τρίτο πρόσωπο μαζί με τα δύο άλλα άτομα που συνελήφθησαν για την υπόθεση και καταβάλλονται προσπάθειες για αναγνώριση και εντοπισμό του.

Το απόγευμα της Τρίτης (06/06) , η παραπονούμενη μετέβη στα γραφεία του ΤΑΕ Αμμοχώστου και έδωσε συμπληρωματική κατάθεση.

Για το περιστατικό τελούν, ήδη, υπό κράτηση δύο Ελληνοκύπριοι, 22 και 30 ετών, οι οποίοι φέρονται να επιτέθηκαν και να κτύπησαν την 25χρονη, το διάταγμα κράτησής τους εκπνέει σήμερα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top