ΔΙΕΘΝΗ

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για τα κίνητρα των επιθέσεων στο Νότιγχαμ

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για τα κίνητρα των επιθέσεων στο Νότιγχαμ

Η αστυνομική διεύθυνση της κομητείας του Νότιγχαμσιρ ανακοίνωσε πως συνεργάζεται με την αντιτρομοκρατική υπηρεσία στις έρευνες για τις τρεις επιθέσεις σε τρία διαφορετικά σημεία του κέντρου του Νότιγχαμ τα ξημερώματα, που προκάλεσαν το θάνατο τριών ανθρώπων και τον τραυματισμό άλλων τριών.

Όπως σημειώθηκε, η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα ως προς τα κίνητρα του δράστη, ενός άνδρα 31ος ετών που έχει συλληφθεί.

Ο συλληφθείς είναι ο οδηγός ενός λευκού βαν που τουλάχιστον σε ένα από τα τρία περιστατικά χτύπησε πεζούς με το όχημά του, με τρεις να νοσηλεύονται σε άγνωστη κατάσταση.

Οι δύο πρώτοι νεκροί που εντοπίστηκαν από την αστυνομία πιστεύεται ότι ήταν ζευγάρι φοιτητών που επέστρεφαν σπίτι τους από νυχτερινό κλαμπ. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ο δράστης τούς επιτέθηκε πολλές φορές με μαχαίρι, κάτι που δεν έχει επιβεβαιώσει η αστυνομία.

Το τρίτο θύμα που υπέκυψε εντοπίστηκε σε τρίτο σημείο του κέντρου της πόλης.

Επιβεβαιώθηκε παράλληλα ότι δεν αναζητείται άλλος συνεργός, αν και το Sky News μετέδωσε ότι δύο γυναίκες κοντά στο σημείο της πρώτης επίθεσης μεταφέρθηκαν από ένοπλους αστυνομικούς σε περιπολικό νωρίς το απόγευμα.

Πηγή: KYΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Λίβανος: Με Σύρους πρόσφυγες θέλει να πιέσει την Ευρώπη ο ηγέτης της Χεζμπολάχ

Μονή Αββακούμ: Συνεχίζονται οι καταθέσεις ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής – Πέρνουν σειρά οι άλλοι τρεις μοναχοί

Καλά νέα για καταναλωτές: Επιτέλους τέλος στις αυξήσεις στις τιμές καυσίμων - Έρχονται μειώσεις - Πότε να τις αναμένουμε

Έδειξε πλαστή ταυτότητα και έσπρωξε αστυνομικό για να διαφύγει - Τον «τσάκωσαν» με μαχαίρι στην κατοχή του

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Η φωτογραφία στο Instagram που τη δείχνει να θηλάζει τον γιο της



Τι αφήνει πίσω της η Ολγκίν: Το παρασκήνιο από τις συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Η έκπληξη και η έκθεση προς τον ΓΓ των ΗΕ

Τι αφήνει πίσω της η Ολγκίν: Το παρασκήνιο από τις συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Η έκπληξη και η έκθεση προς τον ΓΓ των ΗΕ

Κανείς δεν ανέμενε ότι θα έβγαινε άσπρος καπνός από την τελευταία συνάντηση της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν η οποία τη Δευτέρα, είχε τις τελευταίες χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και με τον Ερσίν Τατάρ, ο οποίος επέμενε στις δικές του γνωστές θέσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top