ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στην Κω: Τι λέει ο σύντροφος της 27χρονης για τον Μπαγκλαντεσιανό κατηγορούμενο

Έγκλημα στην Κω: Τι λέει ο σύντροφος της 27χρονης για τον Μπαγκλαντεσιανό κατηγορούμενο

Στο Δικαστικό Μέγαρο Κω και στο Τμήμα Ασφαλείας του νησιού μεταφέρεται το θρίλερ της δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια, η σορός της οποίας εντοπίστηκε χθες το απόγευμα σε ένα βάλτο, στην περιοχή Αλυκές.

Λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι, την πόρτα του ανακριτικού γραφείου πέρασε ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός, ο οποίος θεωρείται ο βασικός ύποπτος για το έγκλημα, προκειμένου να απολογηθεί.

Ο αλλοδαπός που έχει συλληφθεί με την κατηγορία της αρπαγής, ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την Τετάρτη, ενώ φέρεται να αρνείται όλα τα στοιχεία που τον καθιστούν ύποπτο.

Εξηγήσεις, ωστόσο, κλήθηκε να δώσει και ο 28χρονος σύντροφος της άτυχης Πολωνής, καθώς ο ανακριτής του ζήτησε να δώσει απαντήσεις για τα μηνύματα που αντάλλαξε το ζευγάρι το μοιραίο βράδυ.

Το κινητό του νεαρού Πολωνού μαζί με τις συσκευές της 27χρονης και του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού εστάλησαν χθες στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Από την ανάλυση των κλήσεων και των μηνυμάτων στο κινητό του, κρίθηκε απαραίτητο να διευκρινίσει το περιεχόμενο των διαλόγων που είχε με την Αναστάζια λίγο πριν χαθούν τα ίχνη της.

Ο 28χρονος, μιλώντας στο protothema.gr, υποστηρίζει πως ούτε ο ίδιος ούτε η Αναστάζια γνώριζαν τον 32χρονο συλληφθέντα.

«Δεν τον ξέρουμε τον άνδρα από το Μπαγκλαντές που έχουν συλλάβει για την υπόθεση της Αναστάζια. Ούτε φίλος, ούτε από τη δουλειά της ήταν», λέει ο Μίχαλ, ενώ δεν κρύβει τη θλίψη του από την τραγική κατάληξη που είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της 27χρονης.

«Είμαι σε πολύ άσχημη, ψυχολογική κατάσταση. Μαζί με τη μητέρα της Αναστάζια κάναμε τα πάντα για να τη βρούμε και είχαμε μια ελπίδα ότι ζει», αναφέρει ο ίδιος.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Διαχειρίσιμη η πυρκαγιά στη Λεμεσό: Σοβαρός ο κίνδυνος αναζωπύρωσης - Θα επιχειρούν ολονύχτια δυνάμεις πυρόσβεσης

Δεύτερη τραγωδία στις Φυλακές: Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όμως δεν τα κατάφερε

Ανείπωτη θλίψη – Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ο Παναγιώτης «Η μέρα δεν ξημέρωσε πολύ καλά»

Παραιτήθηκε από τους Οικολόγους η Έφη Ξάνθου - «Δεν μετανιώνω για τα 23 χρόνια που αφιέρωσα στο Κίνημα»

Καραγιάννης και Κωστρίκκης στο «Τ»: Να ανησυχούμε από την απόσυρση του AstraZeneca; - Όσα αναφέρουν



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top