Έγκλημα στην Κω: Σε ασφυξία οφείλεται ο θάνατος της 27χρονος Αναστάζιας - Τι αναφέρεται στο ιατροδικαστικό πόρισμα

Έγκλημα στην Κω: Σε ασφυξία οφείλεται ο θάνατος της 27χρονος Αναστάζιας - Τι αναφέρεται στο ιατροδικαστικό πόρισμα

Μαρτυρικό θάνατο από ασφυξία φέρεται να βρήκε η κοπέλα, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα σε σακούλα και σκεπασμένη με κλαδιά, μόλις ένα χιλιόμετρο απόσταση από το σπίτι του άνδρα από το Μπαγκλαντές, ο οποίος έχει συλληφθεί ως βασικός ύποπτος στην Κω.

Εκδόθηκε το ιατροδικαστικό πόρισμα για την 27χρονη Αναστάζια και εστάλη στην ανακριτική και εισαγγελική Αρχή, ενώ συμπληρωματική κατάθεση έδωσε ο Πολωνός σύντροφός της.

Η νεκροτομή ήταν μια δύσκολη διαδικασία, αφού η σορός της 27χρονης Αναστάζια ήταν σε προχωρημένη σήψη.

Πάντως, ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που συνελήφθη και θεωρείται ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της υποστηρίζει ότι «δεν έκανα κάτι» και ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί για την κατηγορία της αρπαγής το πρωί της Τετάρτης.

ΠΗΓΗ: Ελεύθερος Τύπος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE