ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγικό τέλος για ζευγάρι - Σχεδίαζε γάμο στην Κύπρο αλλά βρήκε φρικτό θάνατο σε πυρκαγιά - Εικόνες

Τραγικό τέλος για ζευγάρι - Σχεδίαζε γάμο στην Κύπρο αλλά βρήκε φρικτό θάνατο σε πυρκαγιά - Εικόνες

Με τραγικό τρόπο «έσβησαν» τα όνειρα ενός ζευγαριού για παραμυθένιο γάμο στην Κύπρο. Ο λόγος για την 32χρονη Rebecca Foster και τον 33χρονο Kieran Naylor, οι οποίοι βρήκαν φρικτό θάνατο σε πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι τους στο Cheshire της Βρετανίας, βυθίζοντας στη θλίψη όλους όσους τους γνώριζαν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Record, το ζευγάρι, που ήταν μαζί εδώ και 10 χρόνια, βρισκόταν στη διαδικασία ανακαίνισης του σπιτιού του και ανυπομονούσαν για το γάμο τους στην Κύπρο, που είχαν προγραμματίσει για το 2024.

Ήταν ξημερώματα της 12ης Δεκεμβρίου 2022, όταν ξέσπασε η φονική πυρκαγιά. Τα συνεργεία της πυροσβεστικής κατάφεραν να βγάλουν τη Rebecca και τον Kieran από τη φωτιά, ωστόσο και οι δύο είχαν υποστεί σοβαρούς τραυματισμούς και μεταφέρθηκαν εσπευσμένα σε χωριστά νοσοκομεία. Δυστυχώς όμως και οι δύο υπέκυψαν στα τραύματα του και «έσβησαν» με διαφορά δύο ημερών.

Αποτίνοντας φόρο τιμής στο ζευγάρι, ο μπαμπάς της Rebecca, John Foster, είπε ότι «ήταν πολύ ερωτευμένοι. Πέρασαν όλο τον χρόνο τους μαζί».

Στη δήλωσή του που διαβάστηκε στο δικαστήριο, ο μπαμπάς της Rebecca πρόσθεσε ότι το ζευγάρι ανακαίνιζε αυτό που «προοριζόταν να είναι για πάντα το σπίτι του» ενώ είχε προγραμματίσει να ζήσει στην ιδιοκτησία με τον σκύλο τους Skye και τη γάτα Nyla που ήταν «σαν τα παιδιά τους».

Ο μπαμπάς του Kieran, Paul Naylor, είπε ότι το ζευγάρι γιόρτασε τον αρραβώνα του το 2022 και τους χαρακτήρισε «αχώριστους».

«Ο Kieran ήταν ο καλύτερος γιος, αδελφός και θείος που θα μπορούσε να έχει κανείς. Θα λείψει σε όλους. Εκείνος και η Rebecca, τώρα θα είναι μαζί για πάντα. Η Rebecca ήταν η πιο στοργική κόρη, οι ζωές μας έχουν καταρρεύσει μετά τον θάνατό της. Ήθελαν να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους μαζί και τώρα δεν θα μπορέσουν ποτέ να εκπληρώσουν τα όνειρά τους», ανέφερε η οικογένεια του Kieran.

Ο επικεφαλής ανακριτής της υπόθεσης, Jonathan Hill είπε ότι η αιτία της πυρκαγιάς δεν μπορεί να προσδιοριστεί λόγω του ότι η οικία κρίθηκε ως επικίνδυνη αλλά και λόγω των εκτεταμένων ζημιών που προκλήθηκαν.

Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν πως είναι πιθανό η πυρκαγιά να ξεκίνησε είτε στο ισόγειο είτε στην αίθουσα παιχνιδιών, που ήταν υπό ανακαίνιση.

Παρά το αβέβαιο αίτιο της πυρκαγιάς, η Αστυνομία και τα συνεργεία της Πυροσβεστικής απέκλεισαν το ενδεχόμενο ανάμειξης άλλων ατόμων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Επιμένει ο Βαβούσκος για εσφαλμένη διαδικασία – Ποια επιλογή τους απομένει

Τροχαίο στο Παραλίμνι: Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το όχημα που οδηγούσε ο 53χρονος τραυματίας

Έφη Ξάνθου: Το παρασκήνιο της παραίτησης και... η διαρροή - Το κόμμα που συμπαθεί και «το μόνο σίγουρο»

ΣΥΟΠ: Τι αλλάζει στη διάρκεια υπηρεσίας και τις μισθολογικές κλίμακες - Τα νέα επιδόματα στην ΕΦ

Σε λειτουργία ακόμα δύο σημεία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφίες

Eurovision 2024: «Μας την είπαν» οι Σουηδοί – Η αναφορά στην Κύπρο σε τραγούδι – Βίντεο



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Ο Εθνοφρουρός Θανάσης Νικολάου απεβίωσε από στραγγαλισμο, ανακοίνωσε η θανατική ανακρίτρια, δικαστής, Ντόρια Βαρωσιώτου, η οποία εξέθεσε τα αίτια θανάτου κατά τη διάρκεια τρίωρης διαδικασίας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top