Συνελήφθη Ρώσος καταζητούμενος από την Ιντερπόλ στα κατεχόμενα

Συνελήφθη Ρώσος καταζητούμενος από την Ιντερπόλ στα κατεχόμενα

Συνελήφθη ο Στάνισλαβ Μιτρούσι (Stanislav Mitrushi), ο οποίος καταζητούνταν από την Ιντερπόλ για εγκλήματα στη Ρωσία και διέμενε εδώ και πέντε χρόνια στο κατεχόμενο Τρίκωμο.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, ο τ/κ Τύπος αναφέρει ότι ο ρωσικής καταγωγής καταζητούμενος είχε μεταβεί στις κατεχόμενες περιοχές το 2018 με πλαστό διαβατήριο Αλβανίας από το οδόφραγμα της Περγάμου και διέμενε παρανόμως εκεί, ενώ είχε εξασφαλίσει άδεια διαμονής και είχε αγοράσει και ακίνητη περιουσία.

Κατά την διεξαγωγή έρευνας στην οικία του, στην κατοχή του ανευρέθηκαν 150.030 στερλίνες και 120.000 δολάρια, δύο υπολογιστές, πέντε κινητά τηλέφωνα και αποθηκευτικά μέσα USB.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Οι απέλπιδες προσπάθειες της Ολγκίν - Αναζητεί νέα ΜΟΕ- Οι κίνδυνοι για το αποτέλεσμα της νέας πενταμερούς στη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Οι απέλπιδες προσπάθειες της Ολγκίν - Αναζητεί νέα ΜΟΕ- Οι κίνδυνοι για το αποτέλεσμα της νέας πενταμερούς στη Νέα Υόρκη

Αυτοψία σε Πυρόι και Αθηένου πραγματοποιεί σήμερα η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία επέστρεψε στην Κύπρο, για ένα τελευταίο γύρο επαφών με τις δύο πλευρές, λίγο πριν από την πενταμερή της Νέας Υόρκης.

BEST OF TOTHEMAONLINE