Προσπάθησαν να ταξιδέψουν με πλαστά διαβατήρια και κατέληξαν στο κελί

Προσπάθησαν να ταξιδέψουν με πλαστά διαβατήρια και κατέληξαν στο κελί

Στην σύλληψη δύο προσώπων προχώρησε η Αστυνομία στην Πάφο για υποθέσεις πλαστογραφίας και πλαστοπροσωπίας.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 23 Ιουνίου, η ώρα 16:45 παρουσιάστηκε στον τομέα αναχωρήσεων του αεροδρομίου Πάφου ένα πρόσωπο με προορισμό την Ιρλανδία. Κατά τον διαβατηριακό έλεγχο παρουσίασε διαβατήριο Σευχελλών το οποίο διαπιστώθηκε ότι ήταν πλαστό.

Ανακρινόμενο το άτομο αυτό ομολόγησε ότι τα στοιχεία του είναι διαφορετικά από αυτά που αναγράφονταν στο διαβατήριο. Συγκεκριμένα πρόκειται για 36χρονο αιτητή πολιτικού ασύλου. Αυτός συνελήφθη για πλαστοπροσωπία και πλαστογραφία.

Στην συνέχεια παρουσιάστηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης τριών ημερών.

Εξάλλου στις 24 Ιουνιου στις  11:10 παρουσιάστηκε στον τομέα αναχωρήσεων του αεροδρομίου Πάφου άντρας με δελτίο ταυτότητας Γαλλίας με προορισμό την Κολωνία της Γερμανίας.

Ηγέρθηκαν και πάλι υποψίες ότι το έγγραφο που ήταν πλαστό. Ανακρινόμενος ο άντρας είπε ότι είναι 23χρονος αιτητής πολιτικού ασύλου. Ακολούθως αυτός συνελήφθη για πλαστοπροσωπία και πλαστογραφία.

Οι εξετάσεις και για τις δύο υποθέσεις συνεχίζονται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ στο Ιράν

LIVE: Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ στο Ιράν

Το Ισραήλ συνεχίζει τις αεροπορικές επιδρομές του στο Ιράν, με την Τεχεράνη να απαντά με σφοδρές πυραυλικές επιθέσεις, και με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί. Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο Τραμπ θα αποφασίσει εντός δύο εβδομάδων αν θα επιτεθεί στο Ιράν. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE