LIFESTYLE

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ διασκέδασε σε κλαμπ χωρίς την Κέιτ Μίντλετον – Χόρευε στον ιδιωτικό χώρο - Βίντεο

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ διασκέδασε σε κλαμπ χωρίς την Κέιτ Μίντλετον – Χόρευε στον ιδιωτικό χώρο - Βίντεο

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον την περασμένη Παρασκευή πραγματοποίησαν την πρώτη τους εμφάνιση, για φέτος, στις βασιλικές ιπποδρομίες του ‘Ασκοτ περνώντας αρκετές ώρες παρακολουθώντας τους φημισμένους ιππικούς αγώνες.

Το βράδυ ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου εθεάθη να διασκεδάζει σε γνωστό κλαμπ στο Κάμντεν του Λονδίνου. Σε βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας δείχνει τον πρίγκιπα της Ουαλίας, ντυμένο με ένα γαλάζιο πουκάμισο, να κρατάει μια μπύρα και να συνομιλεί με δύο φίλους του ενώ βρίσκεται στον εξώστη του πρώην θεάτρου της βρετανικής πρωτεύουσας.

Χωρίς την Κέιτ στο πλευρό του φαινόταν χαλαρός καθώς συνομιλούσε με τον νονό του πρίγκιπα Λούις και ιδιοκτήτη νυχτερινών κλαμπ Γκάι Πέλι (Guy Pelly) και τον στενό του φίλο Τζέιμς Μιντ.

Μάλιστα επέδειξε τις καλύτερες χορευτικές του φιγούρες καθώς στεκόταν στο ιδιωτικό χώρο του κλαμπ. Σύμφωνα με την Daily Mail η έξοδος ίσως να έγινε με αφορμή τα γενέθλια που είχε στις 21 Ιουνίου καθώς έκλεισε τα 41 του χρόνια.

Δείτε βίντεο:

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top