Πρόστιμο εκατομμυρίων δολαρίων στον Νεϊμάρ - Ποιος ο λόγος

Πρόστιμο εκατομμυρίων δολαρίων στον Νεϊμάρ - Ποιος ο λόγος

Οι αρχές της Βραζιλίας επέβαλαν πρόστιμο ύψους 3,33 εκατομμυρίων δολαρίων στον Νεϊμάρ, λόγω της πολυτελούς βίλας του.

Η κατασκευή της παραλιακής βίλας του Νεϊμάρ, στη νοτιοανατολική Βραζιλία, παραβίασε τους κανονισμούς που σχετίζονται με τη χρήση και τη μεταφορά νερού, βράχων και άμμου, ανέφεραν οι τοπικές αρχές.

Πέρα από το πρόστιμο, η αστυνομία, η εισαγγελία και η υπηρεσία προστασίας του περιβάλλοντος θα κάνουν έρευνα για τη βίλα του ποδοσφαιριστή, που βρίσκεται στην πόλη Μανγκαραντίμπα, στην πολιτεία του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Οι παραβιάσεις αφορούν την κατασκευή τεχνητής λίμνης στην έπαυλη και των εργασιών για ιδιωτική παραλία. Διαπιστώθηκε- μεταξύ άλλων- ότι στο πλαίσιο των εργασιών στη βίλα του Νεϊμάρ είχε γίνει εκτροπή ποταμιού, δίχως τη σχετική άδεια.

Πηγή: lifo.gr/Με πληροφορίες από DW/ Reuters, EFE, AFP

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κρατικός Προϋπολογισμός: Πρεμιέρα με πυρά και έντονη κριτική - Στήριξη από τα κόμματα συγκυβέρνησης

Κρατικός Προϋπολογισμός: Πρεμιέρα με πυρά και έντονη κριτική - Στήριξη από τα κόμματα συγκυβέρνησης

Παρουσία των Υπουργών Οικονομικών, Εργασίας και άλλων μελών της κυβέρνησης άρχισε στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2026.