LIKE ONLINE

Γιατί όλο το TikTok βλέπει γυάλινα μπουκάλια να σπάνε σε σκάλες - Δείτε βίντεο

Γιατί όλο το TikTok βλέπει γυάλινα μπουκάλια να σπάνε σε σκάλες - Δείτε βίντεο

Άλλο ένα βράδυ που κοιμήθηκα λιγότερες από τέσσερις ώρες. Άλλο ένα βράδυ που έπιασα τον εαυτό μου στο TikTok να βλέπει βίντεο με μπουκάλια να σπάνε κυλώντας σε σκαλοπάτια. Μα καλά τι τρέλα είναι πάλι αυτή; Ποιος νοσηρός νους σκέφτηκε αυτή τη νέα μορφή ASMR;

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο όρος ASMR μπήκε στις ζωές μας πριν λίγα χρόνια, όταν ξαφνικά άρχισαν να ξεπετάγονται δεκάδες βίντεο με ανθρώπους που μιλούσαν ψιθυριστά και κάπως αισθησιακά. Μπορεί, λοιπόν, το νέο trend του TikTok να μην έχει να κάνει με ήχους, αλλά με ένα άκρως εθιστικό οπτικό περιεχόμενο.

Το κόνσεπτ των συγκεκριμένων βίντεο είναι πολύ απλό. Σε πρώτο πλάνο βλέπουμε μια σκάλα και στη συνέχεια ένα χέρι μπαίνει στο κάδρο και αφήνει στο πρώτο σκαλοπάτι ένα γυάλινο μπουκάλι με κάποιο περιεχόμενο μέσα του. Έπειτα, αυτό κυλάει στα σκαλιά με αποτέλεσμα εσύ να περιμένεις να δεις αν, αλλά και πώς θα σπάσει.

Τα γυάλινα μπουκάλια μπορεί να περιέχουν νερό, αναψυκτικά, μπαλάκια ή ακόμη και διάφορα τρόφιμα όπως π.χ. ελιές. Είναι πραγματικά δύσκολο να εξηγήσεις μέσα σε μερικές λέξεις το γιατί αυτού του είδους τα βίντεο έχουν κερδίσει τον αλγόριθμο και έχουν εξαπλωθεί σε κάθε γωνιά της γης, μετρώντας εκατοντάδες χιλιάδες προβολές. 

Απ’ ότι φαίνεται πάντως οι χρήστες της πλατφόρμες «χάνουν» τον ύπνο τους βλέποντας μπουκάλια να κυλάνε σε σκάλες, ενώ ζητούν συνεχώς από τους δημιουργούς να τα «γεμίζουν» με νέο περιεχόμενο. Βέβαια, δεν λείπουν κι εκείνοι που διαμαρτύρονται πως με αυτό το trend πάει χαμένο το αλκοόλ ή το φαγητό που χύνεται στις σκάλες.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top