Λετυμπιώτης για «Videogate» - «Αν υπάρχουν στοιχεία οφείλουν να τα δώσουν... κάποιοι υιοθέτησαν ανεδαφικούς ισχυρισμούς»
Απάντηση στις επικρίσεις δίνει η Κυβέρνηση αναφορικά με την υπόθεση του «Videogate».

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ, οι στρατιωτικές κατοχικές «αρχές» βοήθησαν τη ΔΕΑ σε ό,τι αφορά τις «άδειες» και πρόσθεσε ότι πρόκειται για την 28η «άδεια» που εξέδωσαν οι στρατιωτικές κατοχικές «αρχές».
Η κ. Κιουτσιούκ δήλωσε πως σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει η ΔΕΑ, αναμένεται να ανεβρεθούν τα οστά 40-50 Ε/κ αγνοουμένων, οι οποίοι πολέμησαν το 1974. Όπως ανέφερε υπάρχουν κάποιες δυσκολίες οι οποίες έχουν να κάνουν με μεταβολές στη μορφολογία του εδάφους. Εξέφρασε ωστόσο την πεποίθηση ότι θα καταφέρουν να φτάσουν στην ανεύρεση οστών κατά τη διάρκεια αυτής της εκσκαφής.
Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι κατά τη διάρκεια της εισβολής, υπήρχε βούληση όπως τα πτώματα των εν λόγω Ε/κ αγνοουμένων δοθούν στην ε/κ πλευρά μέσω των ΗΕ όμως δεν παρελήφθησαν και έτσι ετάφησαν στην περιοχή.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




