ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχασε τη μάχη 17χρονος μετά από 6 μέρες στην εντατική

Έχασε τη μάχη 17χρονος μετά από 6 μέρες στην εντατική

Απεβίωσε το απόγευμα της Δευτέρας, 17/08/2015, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας ο 17χρονος νεαρός από το Λίβανο, ο οποίος νοσηλευόταν από τις 12 Αυγούστου σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, όταν τραυματίστηκε μετά τη πτώση του από μοτοσικλέτα, που οδηγούσε ομοεθνής του, στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα ακριβή αίτια του θανάτου του νεαρού θα εξακριβωθούν κατά τη διάρκεια της νενομισμένης νεκροτομής που θα διενεργηθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ο νεαρός είχε τραυματιστεί γύρω στις πέντε τα ξημερώματα της 12ης Αυγούστου όταν εκτινάχθηκε από μοτοποδήλατο, που οδηγούσε ομοεθνής του, επίσης, 17 χρόνων, ο οποίος έχασε τον έλεγχο του, κτύπησε σε λακκούβα που βρισκόταν εντός του δρόμου και προσέκρουσε στη λίνια του πεζοδρομίου.

Οι δύο νεαροί εκτινάχθηκαν από τη μοτοσικλέτα, έπεσαν στο έδαφος και τραυματίστηκαν. Ο οδηγός του μοτοποδηλάτου διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι, όπου αφού έτυχε των Πρώτων Βοηθειών απολύθηκε.

Ο επιβάτης λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου χειρουργήθηκε με κρανιοτομή. Η κατάσταση της υγείας του θεωρείτο από τους γιατρούς εξαιρετικά κρίσιμη.

Οι έρευνες της Αστυνομίας κατέδειξαν ότι οι δύο νεαροί δεν έφεραν προστατευτικό κράνος. 

Η Τροχαία Αμμοχώστου εξακολουθεί να διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Υστερούν τα δικαιώματα ασθενών στην Κύπρο: Σοκάρουν όσα βιώνουν οι ηλικιωμένοι - «Φωνές» για υποστελεχωμένα τμήματα

Καταστήματα πώλησης επίπλων: Τι αφορούσε ο έλεγχος, η κυριότερη παραβίαση και τα ποσοστά  

Νέα υπόθεση ψευτογιατρών: Ξεγέλασαν 83χρονη και της απέσπασαν 650 ευρώ - Συνελήφθη 61χρονος

Το όνομα της Beyoncé θα γίνει λήμμα σε λεξικό



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top