LIFESTYLE

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Η φωτογραφία που προκάλεσε την οργή του κόσμου

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Η φωτογραφία που προκάλεσε την οργή του κόσμου

Έχει και η υπερβολή τα όριά της και η Έμιλι Ραταϊκόφσκι για τους χρήστες του διαδικτύου, τα ξεπέρασε. Το διάσημο μοντέλο προκάλεσε, για την ακρίβεια, την οργή του κόσμου και δη των Γάλλων θαυμαστών της, με μια φωτογραφία που ανήρτησε στο Instagram της.

Η Ραταϊκόφσκι, μετά την Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, πέρασε τις επόμενες ημέρες με τον γιο της, απολαμβάνοντας χαλαρές στιγμές και αναρτώντας διάφορες φωτογραφίες τους.

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata)

 

Όμως, σε ένα slideshow που περιελάμβανε φωτογραφίες με τον γιο της, στιγμιότυπα από νόστιμα γεύματα, ρομαντικά ηλιοβασιλέματα και ονειρικά τοπία, υπήρξε και μία που η Ραταϊκόφσκι στεκόταν σε ένα νεκροταφείο, φορώντας ένα see through φόρεμα.

Η Ραταϊκόφσκι δεν κάλυψε το στήθος της, φορώντας το μίντι φόρεμα μόνο με ένα μαύρο στρινγκ, το οποίο ήταν ορατό κάτω από το λεπτό see through φόρεμα.

Μόλις οι χρήστες αντίκρυσαν την εν λόγω φωτογραφία αντέδρασαν άμεσα. Τα σχόλια πήραν φωτιά, με τους περισσότερους να την κατηγορούν πως δεν σέβεται τους νεκρούς στη Γαλλία.

«Βάλε στρινγκ στη χώρα σου, όχι σε νεκροταφείο, σεβάσου όσους έφυγαν. Πραγματικά τώρα, το τηλέφωνο σάς έχει χαλάσει, όπως και τα λεφτά. Καλύτερα να είσαι φτωχός και να παραμένεις αξιοπρεπής. Αυτό εδώ είναι σοκαριστικό και αυτές οι αναρτήσεις δεν πρέπει να ανεβαίνουν στο Insta. Είσαι μια θεσπέσια γυναίκα, αλλά δείξε τα κάλλη σου αλλού, όχι σε ένα νεκροταφείο. Τι γενιά είναι αυτή… φοβάμαι για το μέλλον», έγραψε ένας χρήστης, με έναν άλλο να γράφει: «Περιμένω φωτογραφία σου ημίγυμνη μπροστά στον τάφο ενός συγγενή σου», σχολίασε ένας ακόμη.

Πηγή: gazzetta.gr

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top