Όχημα «τυλίχτηκε στις φλόγες» – Ήταν σταθμευμένο σε πολυκατοικία στα Λατσιά

Όχημα «τυλίχτηκε στις φλόγες» – Ήταν σταθμευμένο σε πολυκατοικία στα Λατσιά

Σε συναγερμό τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία το απόγευμα της Πέμπτης (13/7), μετά από φωτιά που ξέσπασε σε σταθμευμένο όχημα.

Σύμφωνα με Λειτουργό του Γραφείου Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Κούλλα Μεσαρίτου, το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης σε πολυκατοικία στα Λατσιά όταν, φωτιά ξέσπασε στην μηχανή του.

Στο σημείο έφτασαν μέλη της πυροσβεστικής για κατάσβεση της φωτιάς, ενώ χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση η φωτιά κατασβέστηκε αμέσως.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία σε συνεργασία με την Αστυνομία διερευνούν τα αιτία της φωτιάς.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Οι Προεδρικές Εκλογές του 2028 βρίσκονται ήδη στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης, με τις διεργασίες, τις δημόσιες τοποθετήσεις και τα σενάρια γύρω από τα πρόσωπα που ενδέχεται να διεκδικήσουν την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας να συγκεντρώνουν ολοένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE