ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: Αφέθηκε ελεύθερος ο ιερέας που κατηγορήθηκε για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε τουρίστα

Ρόδος: Αφέθηκε ελεύθερος ο ιερέας που κατηγορήθηκε για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε τουρίστα

Eλεύθερος αφέθηκε με εντολή του αρμόδιου Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου ο 49χρονος ιερέας που κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας μετά από καταγγελία που έκανε σε βάρος του 30χρονος αλλοδαπός.

Συγκεκριμένα, ο ιερέας συνελήφθη χθες το μεσημέρι στο πλαίσιο του αυτοφώρου από αστυνομικούς του τμήματος Νότιας Ρόδου και προσήχθη στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου ο οποίος αφού άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος του ιερέα, όρισε την εκδίκαση της υπόθεσης για τις 11 Σεπτεμβρίου. Έτσι, ο 49χρονος ιερέας αφέθηκε ελεύθερος. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο ίδιος αρνείται το όσα του καταλογίζονται.

Σύμφωνα με όσα έχουν καταγγελθεί στην αστυνομία, όλα φέρονται να ξεκίνησαν με την επίσκεψη του 30χρονου αλλοδαπού στο μοναστήρι στις 12 Ιουλίου το απόγευμα και τη γνωριμία του με τον 49χρονο ιερέα. Ο αλλοδαπός καταγγέλει ότι αγόρασε ένα σταυρό από εκεί τον οποίον τελικά ξέχασε και γι αυτό την επόμενη μέρα, στις 13 Ιουλίου το πρωί, επέστρεψε στο μοναστήρι για να τον πάρει. Ο Εσθονός καταγγέλει ότι τότε ο ιερέας του πρότεινε να τον ακολουθήσει σε έναν άλλο χώρο, και εκεί φέρεται να ζήτησε ο 49χρονος από τον αλλοδαπό να βγάλει τα ρούχα του για να τον αλείψει με λάδι.

Ο Εσθονός καταγγέλει ότι αυτή η διαδικασία έγινε μόνο στα γεννητικά του όργανα, ο ίδιος δεν αντέδρασε, και όταν έφυγε από το Μοναστήρι μεσημέρι της 13ης Ιουλίου κατήγγειλε τον ιερέα για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας

Πηγή: newsbeast.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top