Πυρκαγιά στη Γιόλου: Νεκρός εντοπίστηκε ένας σκύλος, αγνοείται δεύτερος

Πυρκαγιά στη Γιόλου: Νεκρός εντοπίστηκε ένας σκύλος, αγνοείται δεύτερος

Σε νέα αποτίμηση αναφορικά με την πυρκαγιά στην Γιόλου, προέβη ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Όπως αναφέρει σε σχέση με το καταφύγιο σκύλων που κινδύνεψε από την πυρκαγιά, διασώθηκε μεγάλος αριθμός σκύλων, ένας βρέθηκε νεκρός και δεύτερος αγνοείται.

Σε ό,τι αφορά τον απολογισμό της πυρκαγιάς, ο κ. Κεττής σημειώνει ότι από αυτή κάηκε έκταση που έφτασε τα δέκα εκτάρια από άγρια βλάστηση, αμυγδαλιές, ελαιόδεντρα, αμπέλια, καθώς κι ένα δεκάριο αθέριστο σιτάρι.

Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στα πύρινα μέτωπα στην Αττική - Συνεχής ενημέρωση

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλή: Μερικώς αποδεκτή η αναπομπή για πολλαπλές συντάξεις με τροποποιημένο κείμενο

Βουλή: Μερικώς αποδεκτή η αναπομπή για πολλαπλές συντάξεις με τροποποιημένο κείμενο

Η Ολομέλεια της Βουλής, σε έκτακτη συνεδρία της την Τρίτη, έκανε μερικώς αποδεκτή, την αναπομπή των νομοθεσιών για τις πολλαπλές συντάξεις από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ύστερα από κάποιες τροποποιήσεις επί των κειμένων.