LIKE ONLINE

«Tόσο τυχερός»: Άνδρας «απέδρασε» από την Σαουδική Αραβία - Πέταξε στο Μάντσεστερ για να... παντρευτεί τον αγαπημένο του

«Tόσο τυχερός»: Άνδρας «απέδρασε» από την Σαουδική Αραβία - Πέταξε στο Μάντσεστερ για να... παντρευτεί τον αγαπημένο του

Ένας άνδρας που έφυγε από τη Σαουδική Αραβία για να παντρευτεί έναν άνδρα στο Ηνωμένο Βασίλειο δήλωσε ότι πλέον η ζωή του αποκτά νόημα.

Ο Άνταμ (το πραγματικό του όνομα δεν δίνεται από το BBC για την ασφάλεια του συνεντευξιαζόμενου) δήλωσε ότι ήταν επικίνδυνο να κάνει come out στη Σαουδική Αραβία, διότι αυτομάτων θα τον εξανάγκαζαν να παντρευτεί γυναίκα,

Πλέον, δηλώνει «τόσο τυχερός» που παντρεύτηκε το έτερόν του ήμισυ, τον Ρέι, στο Μάντσεστερ και εύχεται ο καθένας να μπορεί να παντρεύεται αυτόν που αγαπάει.

Ο γάμος μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου νομιμοποιήθηκε στην Αγγλία και την Ουαλία πριν από 10 χρόνια.

Ο Άνταμ γνώρισε τον Ρέι στο διαδίκτυο το 2017 και κανόνισε να τον επισκεφθεί στο Μάντσεστερ. «Μου έδειξε πώς να αγαπώ πρώτα τον εαυτό μου και με έκανε περήφανο για αυτό που είμαι» λέει πλέον ο άνδρας από την Σαουδική Αραβία.

Σημειώνεται, ότι υπάρχουν περισσότερες από 60 χώρες με νόμους που ποινικοποιούν τις σεξουαλικές πράξεις ομόφυλων ζευγαριών, σύμφωνα με τη Διεθνή Ένωση Λεσβιών, Γκέι, Αμφιφυλόφιλων, Τρανς και Ιντερσεξ, συμπεριλαμβανομένης της Σαουδικής Αραβίας.

Η διαδικασία για να παντρευτούν

Πριν από τρία χρόνια, ο Ρέι του έκανε πρόταση γάμου μέσω βιντεοκλήσης και αφού υπέβαλε επιτυχώς αίτηση για βίζα, ώστε να αρραβωνιαστεί στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο Άνταμ μετακόμισε στο Μάντσεστερ τον Δεκέμβριο του 2022.

Η αναμονή για τη βίζα ήταν όμως μια αγχωτική περίοδος, καθώς ο Άνταμ φοβόταν ότι θα τον συλλάμβαναν αν η αίτηση έπεφτε σε λάθος χέρια στη Σαουδική Αραβία.

Μιλώντας στο BBC, δήλωσε ότι φοβόταν ακόμη και να φορέσει χρωματιστά ρούχα στην πατρίδα του, οπότε το πρώτο πράγμα που έκανε όταν μετακόμισε στο Μάντεστερ ήταν να αρχίσει να «μεγαλώνει τη χαίτη του, να τρυπήσει τα αυτιά του και να κλείσει ραντεβού για τατουάζ».

Θυμήθηκε πώς, αντίθετα, ένας από τους ομοφυλόφιλους φίλους του στη Σαουδική Αραβία είχε αναγκαστεί να παντρευτεί μια γυναίκα, προσθέτοντας πως «αυτό κατέστρεψε όχι μόνο τη ζωή του αλλά και τη ζωή της γυναίκας του».

Πηγή: lifo.gr/Με πληροφορίες από BBC

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Χειροπέδες σε έξι πρόσωπα - Εντοπίστηκαν από την Αστυνομία να διαμένουν παράνομα στη Δημοκρατία

Eurovision 2024: Απόψε ο δεύτερος ημιτελικός - Διαγωνίζεται η Ελλάδα με την Μαρίνα Σάττι και το Zari

Μονή Αββακούμ: Κλητεύθηκαν όλοι οι μοναχοί στην Ανακριτική Επιτροπή - Ανεβαίνουν σήμερα τα σκαλιά της Αρχιεπισκοπής - Ποιος ο λόγος

Χειροπέδες σε ζευγάρι για ναρκωτικά - Σακουλάκια και κάνναβη σε σπίτι 70χρονου - Φωτογραφία

Μπήκαν οι αυξήσεις στο χοιρινό - «Ξεπούλησε» το αρνάκι το Πάσχα παρά τις υψηλές τιμές

Κέντρα αναψυχής: Η νέα τάση που «εκπλήσσει» τους ιδιόκτητες - «Καμπανάκι» για την βιωσιμότητα αρκετών επιχειρήσεων



ΠτΔ για «όχι» Τατάρ: «Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν κάθεται στο τραπέζι των συζητήσεων»

ΠτΔ για «όχι» Τατάρ: «Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν κάθεται στο τραπέζι των συζητήσεων»

Την απόρριψη του κατοχικού ηγέτη Ερσίν Τατάρ, κλήθηκε να σχολιάσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφορικά την πρόταση της Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, για τριμερή συνάντηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top