ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκστρατεία συλλογής φαρμακευτικών ειδών στη Λάρνακα για στήριξη κατοίκων Αττικής που πλήγηκαν από τις πυρκαγιές

Εκστρατεία συλλογής φαρμακευτικών ειδών στη Λάρνακα για στήριξη κατοίκων Αττικής που πλήγηκαν από τις πυρκαγιές

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 9 το πρωί η εκστρατεία του Δήμου Λαρνακας σε συνεργασία με τις Λέσχες Lions Βορείου Ελλάδας και Κύπρου 117 Β, για συλλογή φαρμακευτικων ειδών για στήριξη των κατοίκων των περιοχών της Αττικής όπου μαίνονται πυρκαγιές τις τελευταίες μέρες.

Σημείο συγκέντρωσης της φαρμακευτικής βοήθειας είναι ο Πολυδύναμος Πολυχώρος Κοινωνικής Πρόνοιας και Απασχόλησης του Δήμου Λάρνακας στη Λεωφόρο Φανερωμένης 62, (δίπλα από το Δημοτικό Σχολείο του Αγίου Λαζάρου Α’). Η εκστρατεία συλλογής Φαρμακευτικων ειδών ολοκληρώνεται στις 17:00 το απόγευμα.

Η Έλενα Πάτσιου Μανώλη Συντονίστρια Υπηρεσιων Βορείου Ελλάδας Κύπρου 117Β δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι πρόκειται για δίχως τέλος προσφορά δίχως όρια. Οι Lions, ανέφερε η κα. Πάτσιου Μανώλη «εργάζονται όπως πάντα. Όποιος έχει ανάγκη βοηθάμε», σημείωσε.

Ανέφερε πως «σήμερα συνάνθρωποι μας στην Ελλάδα έχουν μεγάλη ανάγκη από φάρμακα οτιδήποτε σε γάζες σε κρέμες χρειάζονται για εγκαύματα γι’αυτο και είμαστε όλοι εδώ μαζί, ενωμένοι για να βοηθήσουμε,» σημείωσε.

Εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς τις Λέσχες Λεμεσού, Λευκωσίας και Παφου για την άμεση ανταπόκριση τους καθώς επίσης και προς τους πολίτες που στήριξαν αυτή την προσπάθεια.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: στο τηλέφωνο 99817979 και 99981145.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Αυτός είναι ο πρώτος Υφυπουργός Μετανάστευσης - Θέμα συζήτησης ο διορισμός του

Αυτός είναι ο πρώτος Υφυπουργός Μετανάστευσης - Θέμα συζήτησης ο διορισμός του

Την ερχόμενη Δευτέρα τίθεται σε ισχύ ο νόμος περί της ίδρυσης του Υφυπουργείου Μετανάστευσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top