Τρόμος στην Κρήτη για 24χρονο από τη Νορβηγία - Τον λήστεψαν και τον άφησαν… ημίγυμνο

Τρόμος στην Κρήτη για 24χρονο από τη Νορβηγία - Τον λήστεψαν και τον άφησαν… ημίγυμνο

Εφιάλτη έζησε ένας 24χρόνος Νορβηγός στον Πλατανιά, στα Χανιά, όταν δύο ομοεθνείς του τον λήστεψαν και τον άφησαν ημίγυμνο στη μέση του δρόμου, τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 24χρονος που εργαζόταν σε επιχείρηση της περιοχής, μόλις είχε τελειώσει τη δουλειά του και επέστρεφε στο σπίτι όπου διαμένει. Εκεί, τρεις άνδρες επίσης Νορβηγοί, ηλικίας από 20 έως 23 ετών, του επιτέθηκαν. Του άρπαξαν τα χρήματα που είχε πάνω του και τον άφησαν μόνο με το εσώρουχό του. Μάλιστα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, φέρεται να άρχισαν να τον τραβούν βίντεο με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Φεύγοντας πήραν και τα ρούχα του 24χρονου, ο οποίος έντρομος μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Πλατανιά και κατήγγειλε το περιστατικό. Οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους τρεις Νορβηγούς που επίσης εργάζονται στα Χανιά, έξω από το ξενοδοχείο που διαμένουν προσωρινά.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Π. Αλαμπρίτης στο «T»: «Δεν θα γίνουμε ΕΛΑΜ για να καλύψουμε οποιονδήποτε θέλει να αποχωρήσει από τον ΔΗΣΥ... Η Αννίτα Δημητρίου θα πρέπει να ηγηθεί του ψηφοδελτίου Λευκωσίας»

Π. Αλαμπρίτης στο «T»: «Δεν θα γίνουμε ΕΛΑΜ για να καλύψουμε οποιονδήποτε θέλει να αποχωρήσει από τον ΔΗΣΥ... Η Αννίτα Δημητρίου θα πρέπει να ηγηθεί του ψηφοδελτίου Λευκωσίας»

Ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ Πρόδρομος Αλαμπρίτης αναλύει τις θέσεις του, σε ότι αφορά τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές, αλλά και για τον ΔΗΣΥ. Απαντά σε όσους έφυγαν από τους κόλπους του ΔΗΣΥ και προσχώρησαν στο ΕΛΑΜ, λέγοντας πως καλύτερα να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, παρά να έχουμε κάποιους που είναι λίγο εντός, λίγο εκτός.

BEST OF TOTHEMAONLINE