ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επέστρεψε στην Κύπρο η αποστολή που επιχειρούσε στις πυρκαγιές στην Ελλάδα - Δείτε φωτογραφίες

Επέστρεψε στην Κύπρο η αποστολή που επιχειρούσε στις πυρκαγιές στην Ελλάδα - Δείτε φωτογραφίες

Ο Γενικός Διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Γεωργίας και Αγροτικής Ανάπτυξης του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Ανδρέας A. Γρηγορίου και ο Γενικός Διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Περιβάλλοντος του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Κώστας Χατζηπαναγιώτου, συνοδευόμενοι από τον Διευθυντή του Τμήματος Δασών κ. Χαράλαμπο Αλεξάνδρου, μετέβησαν σήμερα, Τρίτη 1 Αυγούστου 2023, στο Αεροδρόμιο Λάρνακας για να υποδεχθούν την κυπριακή αποστολή που συμμετείχε στην Ελλάδα για την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών.

Η κυπριακή αποστολή αποτελείτο από δύο αεροπλάνα τύπου Air Tractor του Τμήματος Δασών, με τέσσερα άτομα πλήρωμα και επτά άτομα υποστηρικτικό προσωπικό. Η αποστολή, η οποία επιχειρούσε για 10 ημέρες, συμμετείχε σε επιχειρήσεις κατάσβεσης πυρκαγιών καθώς και σε προκαθορισμένες περιπολίες στη Λίμνη Υλίκη, στη Βοιωτία, στο Οινόϊ και στα Δερβενοχώρια. Την επιχείρηση συντόνιζε το Γενικό Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ελλάδας.

Υπενθυμίζεται ότι η βοήθεια προς την Ελλάδα απεστάλη, μετά από απόφαση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη, μέσω του Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το Υπουργείο Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τα μέλη της κυπριακής αποστολής, τα οποία συνέδραμαν ουσιαστικά και άμεσα στην προσπάθεια κατάσβεσης των πυρκαγιών στην Ελλάδα.

Δείτε φωτογραφίες:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top