LIKE ONLINE

Influencer παντρεύτηκε 10 γυναίκες ταυτόχρονα: «Πήρε λίγο από όλες τις γεύσεις και είναι όλες ευτυχισμένες»

Influencer παντρεύτηκε 10 γυναίκες ταυτόχρονα: «Πήρε λίγο από όλες τις γεύσεις και είναι όλες ευτυχισμένες»

Αυτό θα πει ευτυχία, να είσαι παντρεμένος με 10 γυναίκες ταυτόχρονα και να το χαίρονται και εκείνες. Ο Νεοϋορκέζος influencer Emmanuel Lustin, 28 ετών, όπως λέει ο ίδιος παντρεύτηκε δέκα γυναίκες κατά τη διάρκεια μιας τελετής στην παραλία.

Το βίντεο που ανέβασε στο TikTok έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 581.000 προβολές. Στη λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο αναφέρει: «Έτσι σήμερα παντρεύτηκα τις δέκα γυναίκες μου».

Στη λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο αναφέρει: «Έτσι σήμερα παντρεύτηκα τις δέκα γυναίκες μου».

Ten_Women_Marriage1
Ο 28χρονος Emmanuel Lustin περικυκλωμένος από τις 10 γυναίκες του
 

Ο Lustin ισχυρίζεται ότι οι γυναίκες του μιλούν «διάφορες γλώσσες, έχουν πολλαπλές προσωπικότητες και είναι όλες όμορφες». Τα μόνα πράγματα που είναι κοινά είναι η αγάπη που μοιράζονται μεταξύ τους και η θετική ενέργεια που έχουν, σύμφωνα με τον γαμπρό.

Στο βίντεο των εννέα δευτερολέπτων, εννέα νύφες έχουν περικυκλώσει τον γαμπρό, φορώντας λιτά λευκά εσώρουχα και κρατώντας μια ανθοδέσμη.
Η νύφη νούμερο δέκα κάθεται στην αγκαλιά του Lustin στο κέντρο της γαμήλιας παρέας, ανταλλάσσοντας ένα φιλί κάτω από το κιόσκι δίπλα στον ωκεανό.

Δεν είναι σαφές πού έγινε η τελετή των 11 ατόμων, αλλά δεν είναι στη Νέα Υόρκη, όπου ζουν.

Ο Lustin, είναι μασέρ στο Queens της Νέας Υόρκης, και έχει λογαριασμούς στο Onlyfans, το TikTok, το Twitter και το Instagram.

Στα βίντεο που ανεβάζει τον βλέπουμε να παρέχει τις υπηρεσίες του σε πελάτισσες ή τις συζύγους του μέσα στο διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη.
 
 
Σε ένα πρόσφατο επεισόδιο του podcast Dirty Street Confessions, ο αυτοαποκαλούμενος «Massage Guy» αποκάλυψε το πάθος του πίσω από την αισθησιακή τέχνη.

«Από το ξεκίνημά μου προσπαθώ να ευχαριστήσω τις γυναίκες. Προσπαθώ να δείξω στις γυναίκες ότι αυτό είναι που σας αξίζει. Αυτό αξίζουν οι γυναίκες από τους άνδρες. Οι γυναίκες είναι πάνω από όλα», είπε ο 28χρονος μασέρ στη New York Post.

Μετά τον γάμο, ο οποίος δημοσιεύτηκε στις 31 Ιουλίου, ο Αϊτινοαμερικανός έχει δημοσιεύσει αρκετά βίντεο με τις συζύγους του να κάνουν μασάζ και να βγαίνουν ραντεβού.

Το viral κλιπ του Lustin έχει κάνει πολλούς να αναρωτιούνται πόσα μασάζ έπρεπε να κάνει για να δεθεί με τα δεσμά του γάμου όχι μόνο με μία αλλά με δέκα γυναίκες.

«Αυτό είναι τρελό και εγώ εδώ πέρα παλεύω με μία», αστειεύτηκε ένας άνδρας. «Καλή τύχη με αυτό!»

«Είναι έτοιμες να τρελάνουν αυτόν τον άνθρωπο», σχολίασε ένας άλλος.

Πολλοί είναι οι άνδρες που επικροτούν τον Lustin που κατάφερε να έχει δέκα συζύγους.

«Παρά τα όσα μπορεί να πιστεύει ο καθένας ο τύπος έχει μια σταθερή σειρά», παραδέχτηκε ένας άλλος.

«Έχει λίγο από όλες τις γεύσεις», σχολίασε κάποιος άλλος.

«Μπορώ να έχω μία... παρακαλώ; Το μόνο που χρειάζομαι είναι μία», λέει ένας άλλος.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top